Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Rucphen

Over Villa Rucphen

Dankzij de warme rode kleur van de gevelsteen en de plint, ademt deze unieke villa de sfeer van een jaren ’30 woning. Ook de steile kapvorm en de royale dakoverstekken zijn typische kenmerken van deze schitterende bouwstijl.

Deze jaren ’30 woning is royaal van opzet met op de begane grond een ruime woonkamer en leefkeuken met aangrenzende bijkeuken. Ook is hier een werkkamer met separate entree gecreëerd. Op de veranda kunnen onze opdrachtgevers heerlijk ontspannen en genieten van hun tuin

Droomt u ook van een jaren ’30 woning? Onze architecten kunnen ook voor u een ontwerp op maat! Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 182 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.005 m3 Goothoogte: 2,6 m Nokhoogte: 9,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.