Vraag direct ons inspiratieboek aan!
Zet in agenda

Bezoek het Livingstone Zomerevent


Kom ook naar ons Zomerevent op 10 en 11 juli

Heerlijk genieten, elke dag weer. Gewoon thuis! Want in een huis van Livingstone voelt het alsof u altijd op vakantie bent. Wilt u dat ook, zo’n luxueus vakantiegevoel? Kom dan op zaterdag 10 of zondag 11 juli naar het Livingstone Zomerevent. Hier doet u eindeloos veel ideeën op en ontdekt u innovatieve oplossingen en duurzame concepten. Laat u heerlijk inspireren in zomerse sferen.

Ontdek de vele mogelijkheden
Samen met onze partners laten we u graag kennismaken met de laatste (duurzame) innovaties en mogelijkheden op woninggebied. Kom langs.

Livingstone
Heerlijk ronddwalen in de vier villa’s op ware grootte en ideeën opdoen voor uw eigen droomhuis. Ontdek de unieke aanpak van Livingstone, waardoor u straks de trotse eigenaar kunt zijn van uw eigen nieuwe thuis geheel passend bij uw persoonlijke woonwensen.
Neem alvast een kijkje op ons inspiratieplein.

Op ons inspiratieplein vindt u heel veel voorbeelden van materialen. Van stenen, dakpannen en trappen bijvoorbeeld. Kom gerust een kijkje nemen!

Interieur
Bij Livingstone geven we niet alleen aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe woning. Ook het interieur en de keuken en badkamer komen ruimschoots aan bod. En met de juiste verlichting komen uw woning en interieur optimaal tot hun recht. Wij informeren u graag over de slimme en duurzame mogelijkheden op dit gebied.

Haard
Heerlijk genieten van de sfeervolle warmte van een haard of houtkachel. Of kiest u voor een meer duurzame pellet- of gaskachel. Tijdens het Zomerevent adviseren we u graag, zodat u ook in de winter dat fijne vakantiegevoel houdt.

Warmtepompen
Met een duurzame warmtepomp is uw droomwoning helemaal klaar voor de toekomst. Ontdek op 10 of 11 juli hoe het werkt!

Tuin
Uw tuin is een verlengstuk van uw woning. Wij begrijpen hoe belangrijk een heerlijke tuin voor u is en nemen het ontwerp van uw tuin direct mee in het woningontwerp. Dit weekend kunt u naast wooninspiratie ook inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuin.

Luxe villabouw

Kom langs!
Hebt u zin om volop ideeën op te doen voor uw ideale nieuwe woning? U bent van harte welkom. Natuurlijk kunt u uw kinderen gerust meenemen. Op het springkussen kunnen zij zich heerlijk uitleven. Kom langs, dan maken we uw droomwoning samen nóg concreter.

Plan uw rondleiding tijdens het Zomerevent via 076-5735735 of info@livingstone.org.

Livingstone Zomerevent
Zaterdag 10 juli: 10.00 uur – 17.00 uur

Zondag 11 jul: 11.00 uur – 16.00 uur
Vossenberg 4, 4825 BH Breda


Bij het gebruik van uw navigatie raden we aan om het adres Konijnenberg 90 aan te houden.

Vraag hier ons inspiratieboek aan.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag