Magnoliahof

De kavels

Inspirerend wonen in Weesp. Kwalitatief hoogwaardige woningen in een karakteristiek ontwerp. Door het speelse karakter, rijke detaillering, sierlijke elementen gecombineerd met een asymmetrische volume ontstaat een beeld wat compleet past binnen de ‘Fin de Siécle’ esthetiek.  Elke villa is een uniek meesterwerk, ontworpen met oog voor detail en een niet aflatende inzet voor kwaliteit. Van de ruime woonruimtes en gastronomische keukens tot de luxe slaapkamers en en-suite badkamers, elk aspect van deze woningen is zorgvuldig overwogen om een ​​superieure woonervaring te bieden..

Via de interactieve kavelkaart kunt u zien welke villa’s er beschikbaar zijn. Door op het kavelnummer te klikken, kunt u uw voorkeursvilla selecteren. In een oogopslag heeft u alle gegevens over de kavel met droomvilla bij de hand. Op deze manier kunt u op een eenvoudige manier een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe thuis!

Selecteer je villa en stel deze zelf samen

Beschikbaar
Optie
Verkocht
Deze kavel is onder optie
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
onder voorbehoud
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
Terug naar kaveloverzicht


Heerlijk wonen in het huis van uw dromen! Magnoliahof is de ideale plek om te genieten van uw nieuwe thuis! Voor deze toplocatie zijn zes exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen, stijlvol karakter. Door de woning uit te voeren in Cross Laminated Timber (CLT), een massieve houtbouw methode, gecombineerd met een energie efficiënte installatie, triple beglazing en hoge RC-waarde heeft de woning een uiterst behaaglijk binnenklimaat en minimaal energieverbruik. Iedere villa is volledig aanpasbaar aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis straks in alle opzichten uw nieuwe droomhuis is!

De makelaars adviseren u bij het maken van de juiste keus, zij maken graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden te tonen, te visualiseren hoe de woning eruit komt te zien en hoe de leefomgeving zal zijn.

Kavel A


Kavel B


Kavel D