Residence Westeinder

Nog slechts twee woningen beschikbaar vanaf € 875.000 v.o.n.

5 vrijstaande villa’s en 2 twee-onder-een kap villa’s gelegen aan de Westeinderplassen

Welkom Thuis in Residence Westeinder in Kudelstaart! Hier is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. Vijf vrijstaande villa’s en 2 twee-onder-een kap villa’s op royale kavels. Een unieke locatie direct gelegen aan de Westeinderplassen waar u de Kaag & Braasem, de Drecht, de Nieuwe Meer en uiteraard Amsterdam binnen handbereik over het water kunt bereiken. De vijf vrijstaande villa’s zijn direct gelegen aan het water en hebben allemaal een eigen aanlegsteiger en staan direct in verbinding met de Westeinderplassen. Alle villa’s zijn gelegen op royale kavels, een plek die garant staat voor rust en ruimte met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze toplocatie zijn zeven exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen, stijlvol karakter. Alle woningen zijn royaal ontworpen en door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormt het een echte Residence. Iedere villa is volledig aanpasbaar aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis straks in alle opzichten uw nieuwe droomhuis is!

De makelaars adviseren u bij het maken van de juiste keus, zij maken graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden te tonen, te visualiseren hoe de woning eruit komt te zien en hoe de leefomgeving zal zijn.

Een villa in Residence Westeinder is beschikbaar vanaf € 875.000,- V.O.N. Download de volledige prijslijst.

Unieke locatie naast Fort Kudelstaart

Naast Fort Kudelstaart bevindt zich deze toplocatie. Het is hier prachtig wonen op een unieke locatie aan het water in Kudelstaart met alle voorzieningen van Aalsmeer op 5 minuten afstand.Kies zelf uw
villa

Voor deze toplocatie zijn zeven exclusieve villa’s ontworpen, welke u zelf samen met Rick Apon kunt aanpassen aan uw specifieke woonwensen!

Ga naar de kavelkaart
Aanvullende informatie

Bent u al overtuigd dat Residence Westeinder uw nieuwe thuis wordt? Of kunnen we u nog van dienst zijn met aanvullende informatie? Wellicht bent u nog benieuwd naar extra informatie over de locatie, de ontwerper of wilt u zich al direct inschrijven? Alle informatie hebben we voor u gebundeld op deze website en in onze brochure. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor de perfecte kavel en uw droomhuis! Wij hopen u snel te mogen ontvangen op ons inspiratieplein!Locatie
Kavels
Villa's
De ontwerper
Planning
Schrijf u in!OVERAL DICHTBIJ

Aan het water
Rustig wonen
Vlakbij de grote steden

Alles in de buurt

Wonen in Residence Westeinder betekent genieten van het water. Van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Aalsmeer en Uithoorn. Ook op sportief gebied biedt Kudelstaart u volop keuzemogelijkheden. In de nabije omgeving vindt u fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit Kudelstaart zo in het bruisende Amsterdam, Leiden of Haarlem. Kortom, Residence Westeinder is een ideale plek om heerlijk van uw thuis, ruime tuin en boot te genieten. Onderstaande kaart toont hoe dicht u bij alle voorzieningen woont.

Basisschool
Middelbare school
Dokter
Horeca
Park
Snelweg
Winkel
Zwembad
13 min
7 min
3 min
3 min
3 min
3 min
3 min
4 min
3 min
3 min
5 min
3 min
3 min
14 min
3 min
9 min
12 min
3 min
Residence Westeinder

DE LOCATIE

Kudelstaart valt onder de gemeente Aalsmeer en kenmerkt zich door rust, ruimte en water. Deze toplocatie gelegen aan de Kudelstaartseweg 92 te Kudelstaart bevindt zich naast Fort Kudelstaart, een iconisch monument. Vanuit uw villa heeft u direct toegang tot open vaarwater op de Westeinderplassen, Braassemermeer en de Kagerplassen. Binnen een half uur kunt u genieten van bruisende steden zoals Amsterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem, daarnaast kunt u uitwaaien op het strand van Noordwijk! Kortom een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik.

De kavels

Alle villa’s van Residence Westeinder zijn gesitueerd op royale kavels, waarvan de vrijstaande villa’s allemaal een eigen aanlegsteiger hebben direct gelegen aan open vaarwater. De kavels welke aan de Kudelstaartseweg (1, 2, 3 en 4) gelegen zijn hebben een eigen inrit naar de woning toe. De kavels 5, 6 en 7 worden ontsloten via een mandelige weg via het Fortsluishof, waarbij gelegenheid is voor algemeen parkeren. Het geheel van de kavels en villa’s geeft een ruime gevarieerde opzet van villa’s met allemaal een eigen karakter. Bekijk de gedetailleerde informatie in de brochure Kavelpaspoorten.

Via de interactieve kavelkaart kunt u zien welke villa’s er beschikbaar zijn. Door op het kavelnummer te klikken, kunt u uw voorkeursvilla selecteren. In een oogopslag heeft u alle gegevens over de kavel met droomvilla bij de hand. Op deze manier kunt u op een eenvoudige manier een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe thuis!

Selecteer je villa en stel deze zelf samen

Beschikbaar
Optie
Verkocht
Deze kavel is onder optie
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
onder voorbehoud
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
Terug naar kaveloverzicht


Heerlijk wonen in het huis van uw dromen! Residence Westeinder is de ideale plek om te genieten van uw nieuwe thuis! Voor deze toplocatie zijn zeven exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen, stijlvol karakter. Alle woningen zijn royaal ontworpen en door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormt het een echte Residence. Iedere villa is volledig aanpasbaar aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis straks in alle opzichten uw nieuwe droomhuis is!

De makelaars adviseren u bij het maken van de juiste keus, zij maken graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden te tonen, te visualiseren hoe de woning eruit komt te zien en hoe de leefomgeving zal zijn.Waterrijke en groene omgeving

Wonen in Residence Westeinder betekent wonen in een waterrijke, groene omgeving. Livingstone creëert en realiseert hier prachtige villa’s van hoge kwaliteit. Het geheim van kwaliteit is meer dan de combinatie van mooie en solide materialen. Onder kwaliteit van Residence Westeinder valt ook de ruime opzet van kavels en de regels ten aanzien van de groene erfafscheidingen, zodat de kavels en villa’s een geheel met elkaar vormen. Bent u benieuwd naar de kavels en bijbehorende villa’s? Bent u benieuwd naar de villa’s, download dan de prijslijst Residence Westeinder.

Een villa die aan al uw wensen voldoet

Elke villa in Residence Westeinder heeft een eigen karakter door de plaatsing van de woning op het kavel, de grote gevels met veel licht en het materiaalgebruik. Qua kleuren is gekozen voor mooie, rustige en natuurlijke tinten. Deze keuze, in combinatie met de kwalitatief goede materialen als baksteen, keramische pannen of riet, zorgt ervoor dat er een stijlvol villapark ontstaat. Weet u al welke luxe villa uw nieuwe thuis gaat worden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden per woning? Per villa hebben we voor u alle specificaties en opties op een rij gezet, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Heeft u uw villakeuze gemaakt, maar heeft u nog specifieke wensen qua indeling of afmeting van deze woning? Ontwerper Rick Apon gaat graag met u aan tafel om uw persoonlijke woonwens in het ontwerp te verwerken.


Opties

Alle getoonde villa-ontwerpen hebben verschillende opties die u als aanvulling kunt kiezen. Onderstaand ziet u al enkele voorbeelden. Heeft u andere wensen binnen het gekozen woningontwerp? Dan gaat ontwerper Rick Apon graag met u in gesprek om uw persoonlijke woonideeën in het woningontwerp te integreren. Zo weet u zeker dat uw nieuwe huis ook echt uw nieuwe thuis wordt!


Kwaliteit

Livingstone creëert en realiseert prachtige villa’s van hoge kwaliteit. Bij Residence Westeinder is de kwaliteit een samenspel van de toplocatie, de royale kavels met ruime tuin en uiteraard de villa. De villa’s zijn ruim opgezet, allemaal voorzien van een berging aan de woning vast, een royale woonkamer en keuken, 3 tot 4 slaapkamers, wasruimte en een berging op de 2e verdieping. De villa’s zijn qua indeling aanpasbaar aan uw persoonlijke woonwensen, ontwerper Rick Apon neemt u graag mee in alle mogelijkheden.

Weet u al welke luxe villa uw nieuwe thuis gaat worden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden per woning? Alle keuzes met betrekking tot de kwaliteit van Livingstone zijn terug te vinden in de technische omschrijving en de brochure De kwaliteit van Livingstone.

 

UW ONTWERPER HELPT U VERDER

Residence Westeinder is een fantastische locatie waar we een exclusieve plek voor uw nieuwe thuis kunnen creëren. Hier is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. Vijf vrijstaande villa’s en 2 twee-onder-een kap villa’s op royale kavels. De vijf vrijstaande villa’s zijn direct gelegen aan het water en hebben allemaal een eigen aanlegsteiger en staan direct in verbinding met de Westeinderplassen. Alle villa’s zijn gelegen op royale kavels, een plek die garant staat voor rust en ruimte met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze toplocatie zijn zeven exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen, stijlvol karakter. Alle woningen zijn royaal ontworpen en door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormt het een echte Residence. Iedere villa is volledig aanpasbaar aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis straks in alle opzichten uw nieuwe droomhuis is!

Ontwerper Rick Apon helpt u verder om in uw droomvilla al uw persoonlijke wensen in te passen, zodat uw droomvilla werkelijkheid wordt!Het mooiste resultaat is om samen met u uw persoonlijke wensen in te vullen binnen de villa ontwerpen en uw droomvilla samen met u te realiseren.

OVER RICK APON

Als ontwerper mag ik samen met u werken aan deze fanatische villa’s welke voor deze toplocatie zijn ontworpen. Tijdens onze afspraken zal ik samen met u de mogelijkheden van uw woonwensen inventariseren en vertalen in een unieke villa geheel op maat van uw wensen. Het ultieme is om mijn opdrachtgevers te zien stralen als ze de eerste presentatie 3-d getoond krijgen en zich thuis zien komen in hun droomvilla. Graag ga ik samen met u aan de slag om uw droomvilla te creëren!

Samen realiseren we uw droomvilla

De eerste stap is gezet, u bent geïnspireerd door Residence Westeinder! Voor deze toplocatie zijn zeven exclusieve villa’s ontworpenen wellicht wordt een van deze villa’s uw nieuwe thuis! U bent klaar voor een volgende stap: u gaat zich inschrijven. Voor u zich inschrijft, is het belangrijk om te weten hoe het proces eruit ziet. Livingstone ontzorgt u van A tot Z bij de realisatie van uw droomvilla. In onderstaande animatie leggen we u stap voor stap uit hoe het traject gaat verlopen.

Financiering en planning

U bent vrij om de financiering van uw nieuwe woning onder te brengen waar u dat wenst. Wij willen u er wel op wijzen dat het bij het regelen van de financiering van belang is dat de financiering van de kavel en de financiering van de woning los gekoppeld kunnen worden. Onze onafhankelijke partners zijn gespecialiseerd in het regelen van de financiering voor de nieuwbouw van vrijstaande woningen. Na het eerste gesprek bij de makelaar volgt er aansluitend een gesprek met onze financieel partner waarbij u samen uw financiële mogelijkheden gaat bekijken.

Samen gaan we concrete stappen zetten om uw droomhuis in Residence Westeinder te realiseren. Uiteraard staat Livingstone u tijdens dit hele proces ter zijde, zodat u er zorgeloos van kunt genieten. In een handige tijdlijn ziet u de planning vanaf het moment dat u de aankoopovereenkomst heeft getekend totdat uw huis daadwerkelijk wordt opgeleverd. In deze tijdlijn ziet u precies wanneer u welke belangrijke afspraken kunt verwachten. Zo doorloopt u heel ontspannen het gehele traject waarin uw woondroom werkelijkheid wordt.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven vóór 20 september 2022 voor Residence Westeinder.
Inschrijvingen die wij ontvangen na de sluitingsdatum worden op de reservelijst geplaatst.
Op het inschrijfformulier kunt u drie mogelijkheden aangeven voor welke villa u zich wilt inschrijven.
Naast deze keuzes vult u op het inschrijfformulier ook uw volledige persoonlijke gegevens in.
U kunt het inschrijvingsformulier ook downloaden als pdf.

Wanneer u het formulier volledig heeft ingevuld dan kunt u dit mailen of persoonlijk afgeven bij één van de twee makelaars.

Na de inschrijvingstermijn tot 20 september 2022 worden de villa’s op basis van de informatie van de inschrijvingen toegewezen.
Bent u de gelukkige, dan is de volgende stap een afspraak bij de makelaar.
Hebt u geen toewijzing ontvangen, dan krijgt u bericht dat u op de reservelijst genoteerd staat.


Heeft u nog vragen?

Privacy statement Residence Westeinder

Livingstone, gevestigd aan Vossenberg 4 4825 BH Breda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.livingstone.org | Vossenberg 4 | 4825 BH | Breda | 076-5735735

Persoonsgegevens die wij verwerken
Livingstone verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de algemene persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die u actief aan ons verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en/of telefonisch
– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Livingstone verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u, indien u met ons een overeenkomst bent aangegaan:
– Burgerservicenummer (BSN)
– Bankrekeningnummer
– Gegevens legitimatiebewijs

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Livingstone verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om onze nieuwsbrief te versturen
– Om goederen en diensten bij u af te leveren, zoals gemeentelijke vergunningen, rapportages m.b.t. uw kavel en Woningborg aannemingsovereenkomst

Geautomatiseerde besluitvorming
Livingstone neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Livingstone) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Livingstone bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Livingstone verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend aan onze partners indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan
een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Livingstone gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Livingstone gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Livingstone en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@livingstone.org. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar
binnen vier weken, op uw verzoek. Livingstone wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Livingstone neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@livingstone.org

U laat uw gegevens achter op de website van dit nieuwbouwproject . Hiermee geeft u toestemming op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van dit project door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars en Brockhoff Makelaars en kan u door Wilbrink & v.d. Vlugt makelaars en Brockhoff Makelaars geattendeerd worden op een kavel of woning.   

GegevensVerstrekking mogelijk aanBewaartermijn bij verantwoordelijke van website
Uw naam, adres en contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres. a, bTot intrekking van toestemming
Het zoekprofiel waarin uw woonwensen zijn opgenomen. Op basis van het zoekprofiel kan een aanbod worden samengesteld. a, bTot intrekking van toestemming
Overige informatie die u verstrekt.a, bTot intrekking van toestemming
 Ontvangers van gegevens
aVerkoper van nieuwbouwwoning of kavel 
bMakelaars die bemiddelen voor de verkoper bij de verkoop 
Bel de makelaar
(09:00 - 17:00u)

Wij helpen u graag

Bel nu