Residence Westeinder

Start verkoop 1 september Interesse? Blijf op de hoogte en mis deze kans niet! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief

7 unieke bouwkavels binnenkort in de verkoop

Welkom thuis in Residence Westeinder in Kudelstaart! Hier is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. In dit sfeervolle, kleinschalige villapark zijn zeven kavels beschikbaar, voor vijf vrijstaande woningen en twee twee-onder-een-kapwoningen. De royale kavels hebben allemaal een eigen aanlegsteiger en staan in verbinding met het open vaarwater van de Westeinderplassen. Een unieke locatie in een landelijke en ruimtelijke omgeving. Een plek die garant staat voor rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze toplocatie heeft onze architect zeven exclusieve woningen ontworpen, allemaal met een eigen, stijlvol karakter. Alle woningen zijn royaal ontworpen met onder andere twee badkamers, een werk-/speelkamer en een geïsoleerde berging aan huis. Ook een levensloopbestendige villa behoort uiteraard tot mogelijkheden.

Door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormt het villapark een mooi geheel. U kunt de door u gekozen villa volledig aanpassen aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis straks in alle opzichten uw droomhuis is!

Makelaars Frits Wilbrink en Miranda van der Wagt adviseren u bij het kiezen van de juiste kavel met droomvilla. Zij maken graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden te tonen, te visualiseren hoe de woning eruit komt te zien en hoe de leefomgeving zal zijn. Ook zorgen zij dat het traject van de koop-/aannemingsovereenkomst, bouw en oplevering inzichtelijk is.

Een kavel met droomhuis in Residence Westeinder is beschikbaar vanaf € @@@,- V.O.N.Kavelkaart

Aan de Westeinderplassen in Kudelstaart woont u heerlijk rustig, met alle voorzieningen van het dorp binnen handbereik. Wilt u uw hier uw droomhuis realiseren? Bekijk dan snel de kavelkaart om te zien welke mogelijkheden er zijn.Kies zelf uw
kavel en villa

Maak uw keuze uit de zeven unieke woningen. Vervolgens kunt u deze samen met de architect helemaal aanpassen aan uw persoonlijke woonwensen!

Ga naar de kavelkaart
Aanvullende informatie

Bent u er al van overtuigd dat Residence Westeinder uw nieuwe thuis wordt? Of kunnen we u van dienst zijn met aanvullende informatie? Wellicht wilt u meer weten over de locatie of de architect? We hebben alle beschikbare informatie voor u gebundeld op deze website. Binnenkort wordt hier veel extra documentatie aan toegevoegd. Wilt u dit niet missen? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief! Zo bent u als eerste op de hoogte en kunt u een weloverwogen keuze maken voor de perfecte kavel en uw droomhuis! De inschrijving start op 1 september aanstaande.

 Locatie
Kavels
AanmeldenWilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

OVERAL DICHTBIJ

Aan het water
Rustig wonen
Vlakbij de grote steden

Alles in de buurt

Wonen in Residence Westeinder betekent genieten van het water. Van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Aalsmeer en Uithoorn. Ook op sportief gebied biedt Kudelstaart u volop keuzemogelijkheden. In de nabije omgeving vindt u fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit Kudelstaart zo in het bruisende Amsterdam, Leiden of Haarlem. Kortom, Residence Westeinder is een ideale plek om heerlijk van uw thuis, ruime tuin en boot te genieten.

Onderstaande kaart toont hoe dicht u bij alle voorzieningen woont.

 

Basisschool
Middelbare school
Dokter
Horeca
Park
Snelweg
Winkel
Zwembad
13 min
7 min
3 min
3 min
3 min
3 min
3 min
4 min
3 min
3 min
5 min
3 min
3 min
14 min
3 min
9 min
12 min
3 min
Residence Westeinder

DE LOCATIE

Kudelstaart valt onder de gemeente Aalsmeer en kenmerkt zich door rust en ruimte. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen op het gebied van sport en recreatie binnen handbereik. U vindt hier fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit uw droomwoning zo op het open vaarwater van de Westeinderplassen of wandelt u heerlijk door de weilanden. In een half uur kunt u genieten van bruisende steden zoals Amsterdam, Leiden en Haarlem en binnen drie kwartier kunt u uitwaaien op het strand. Ook steden als Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn binnen een uur bereikbaar.

Wilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

De kavels

De zeven royale kavels van Residence Westeinder liggen op een uitstekende locatie in Kudelstaart, aan het water. Alle kavels beschikken over een eigen aanlegsteiger en staan in verbinding met open vaarwater.

Heerlijk wonen in het huis van uw dromen! Residence Westeinder is de ideale plek om te genieten van uw nieuwe thuis! Heeft u de keuze voor uw kavel al gemaakt, maar twijfelt u nog over de woning? Onze architect heeft exclusieve en unieke woningen ontworpen, met veel aandacht voor kwaliteit. Samen vormen deze woningen een sfeervol, kleinschalig villapark. Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars adviseert u graag over de mogelijkheden per kavel, zodat u een weloverwogen keuze maakt voor uw nieuwe thuis!

1
3
2
Deze kavel is onder optie
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
onder voorbehoud
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
Terug naar kaveloverzicht
Waterrijke omgeving

Wonen in Residence Westeinder betekent wonen in een waterrijke, groene omgeving. Livingstone creëert en realiseert hier prachtige villa’s van hoge kwaliteit. Het geheim van kwaliteit is meer dan de combinatie van mooie en solide materialen. Onder de kwaliteit van Residence Westeinder valt ook de ruime opzet van dit park, regels ten aanzien van de groene erfafscheidingen en bijgebouwen die speciaal zijn afgestemd op deze locatie.

Bent u benieuwd naar de kavels en bijbehorende villa’s? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang uitgebreide informatie over Residence Westeinder.

Wilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Een villa die aan al uw wensen voldoet

 Elke woning van Villapark Mezenlaan heeft een eigen karakter door onder andere de kapvorm en het materiaalgebruik. Qua kleuren is gekozen voor mooie, rustige en natuurlijke tinten. Deze keuze, in combinatie met de kwalitatief goede materialen als baksteen, keramische pannen of riet, zorgt ervoor dat er een stijlvol villapark ontstaat. Weet u al welke luxe villa uw nieuwe thuis gaat worden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden per woning? Per villa hebben we voor u alle specificaties en opties op een rij gezet, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alle woningen zijn royaal ontworpen met twee badkamers, een werk-/speelkamer en een geïsoleerde berging aan huis. Uiteraard behoort ook levensloopbestendig wonen tot de mogelijkheden.

Heeft u uw villakeuze gemaakt, maar heeft u nog specifieke wensen qua indeling of afmeting van deze woning? Architect Marco Bakkers gaat graag met u aan tafel om uw persoonlijke woonwens in het ontwerp te verwerken.


Opties

Alle getoonde villa-ontwerpen hebben verschillende opties die u als aanvulling kunt kiezen. Onderstaand ziet u al enkele voorbeelden. Heeft u andere wensen binnen het gekozen woningontwerp? Dan gaat architect Marco Bakkers graag met u in gesprek om uw persoonlijke woonideeën in het woningontwerp te integreren. Zo weet u zeker dat uw nieuwe huis ook echt uw nieuwe thuis wordt!


Kwaliteit

Livingstone creëert en realiseert prachtige villa’s van hoge kwaliteit. Bij Villapark Mezenlaan is de kwaliteit een samenspel van de toplocatie, de royale kavels met ruime tuin en uiteraard de villa. Architect Marco Bakkers heeft prachtige woningen gecreëerd; acht riante villa’s met een ruime woonkamer en keuken als basis.  Alle woningen hebben standaard twee badkamers, minimaal 3 tot 5 slaapkamers, een werk- en/of speelkamer, een bijkeuken en een geïsoleerde berging aan huis. Uiteraard behoort levensloopbestendig wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond ook tot de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar welke villa’s op welke kavels geplaatst kunnen we worden, download dan de prijslijst Villapark Mezenlaan.
Alle keuzes met betrekking tot de kwaliteit van Livingstone zijn terug te vinden in de technische omschrijving en de brochure De kwaliteit van Livingstone.

 

DE ARCHITECT VERTELT

Villapark Mezenlaan is een fantastische locatie waar we een exclusieve plek voor uw nieuwe thuis kunnen creëren. Het sfeervolle, kleinschalige villapark bestaat uit zeventien villa’s met samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik. Om het geheel stijlvol vorm te kunnen geven, hebben we acht exclusieve woningen ontworpen. Stuk voor stuk unieke villa’s met veel aandacht voor kwaliteit. Samen kunnen we de woning van uw voorkeur aanpassen aan uw specifieke woonwensen. Hierdoor bent u verzekerd van uw persoonlijke droomhuis op een ideale plek waar u heerlijk kunt te genieten. Ik kijk er naar uit om samen met u en de andere toekomstige bewoners van de Mezenlaan een mooie villawijk te creëren, en ik hoop u dan ook snel te mogen ontmoeten om samen met u uw woondroom waar te maken!Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

OVER MARCO BAKKERS

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen. Graag ga ik samen met u aan de slag om uw droomvilla te creëren aan de Mezenlaan in Rijnsburg.

Samen realiseren we uw droomvilla

De eerste stap is gezet, u bent geïnspireerd door Villapark Mezenlaan! Architect Marco Bakkers heeft 8 prachtige woningen gecreëerd en wellicht wordt een van deze villa’s uw nieuwe thuis! U bent klaar voor een volgende stap: u gaat zich inschrijven. Voor u zich inschrijft, is het belangrijk om te weten hoe het proces eruit ziet. Livingstone ontzorgt u van A tot Z bij de realisatie van uw droomvilla. In onderstaande animatie leggen we u stap voor stap uit hoe het traject gaat verlopen.

Financiering en planning

U bent vrij om de financiering van uw nieuwe woning onder te brengen waar u dat wenst. Wij willen u er wel op wijzen dat het bij het regelen van de financiering van belang is dat de financiering van de kavel en de financiering van de woning los gekoppeld kunnen worden. Onze onafhankelijke partner Finance Care 4 You is gespecialiseerd in het regelen van de financiering voor de nieuwbouw van vrijstaande woningen. Na het eerste gesprek bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars volgt er aansluitend een gesprek met Anne Passchier van Finance Care 4 You waarbij u samen uw financiële mogelijkheden gaat bekijken.

Samen gaan we concrete stappen zetten om uw droomhuis in Villapark Mezenlaan te realiseren. Uiteraard staat Livingstone u tijdens dit hele proces ter zijde, zodat u er zorgeloos van kunt genieten. In een handige tijdlijn ziet u de planning vanaf het moment dat u de aankoopovereenkomst heeft getekend totdat uw huis daadwerkelijk wordt opgeleverd. In deze tijdlijn ziet u precies wanneer u welke belangrijke afspraken kunt verwachten. Zo doorloopt u heel ontspannen het gehele traject waarin uw woondroom werkelijkheid wordt.

neem contact op

 

Vanaf 1 september 2022 kunt zich aanmelden voor Residence Westeinder. Inschrijvingen die we na 16 september 2022 ontvangen, worden op de reservelijst geplaatst.

Na sluiting van de inschrijvingstermijn wijst Livingstone de kavels met woningen toe op basis van de informatie van de inschrijvingen. Bent u de gelukkige, dan is de volgende stap een afspraak bij Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars.

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief, zodat u alle relevante informatie als eerste ontvangt. Bovendien zal een tijdige inschrijving voor het kavel van uw dromen u dan niet ontgaan!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Bel de makelaar
(09:00 - 17:00u)

Wij helpen u graag

Bel nu