’t Voorhof

Heeft u interesse? Schrijf u nu in

Nu in verkoop!

3 luxe herenhuizen en 3 vrije kavels

Welkom thuis in ‘t Voorhof in Noorden! Hier is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. Drie luxe herenhuizen en 3 royale, vrije kavels waarop u uw persoonlijke droomhuis kunt realiseren. Een unieke locatie direct gelegen aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. De drie vrije kavels zijn direct gelegen aan het water, de drie herenhuizen zijn gelegen nabij het water. Een toplocatie die garant staat voor rust en ruimte met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze mooie locatie zijn drie prachtige herenhuizen ontworpen. Alle woningen zijn royaal ontworpen en door de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik vormt het een prachtig geheel. Daarnaast is het mogelijk om via “mijn villa samenstellen” uw woning te voorzien van mogelijke extra opties.

Op de vrije kavels kunt u samen met Livingstone uw persoonlijke droomhuis realiseren. Onze architect Marco Bakkers vertaalt uw specifieke woonwensen naar een schitterend woningontwerp op maat, geheel passend bij uw voorkeuren en gezinssituatie.

Drieman Garantiemakelaars adviseert u bij het maken van de juiste keuze. Zij maken graag tijd voor u vrij om tijdens een gesprek de mogelijkheden te tonen voor de herenhuizen of een kavel. Wordt ’t Voorhof uw nieuwe thuis? Maak uw woondroom werkelijkheid!

De herenhuizen zijn beschikbaar in een prijsklasse van € 695.000,– tot € 825.000,- V.O.N. en de kavels tussen de € 395.000,– tot € 550.000,- V.O.N.

Extra kans maken op de toewijzing van een woning of kavel?

Om extra kans te maken op  de toewijzing van een woning of vrije kavel in ’t Voorhof is het belangrijk dat u ten tijde van de start verkoop beschikt over een financiële verklaring, opgesteld door een erkend financieel adviseur, waarmee u aantoont dat de woning of kavel waarvoor u in aanmerking wenst te komen ook kunt financieren. Deze financiële verklaring kan kosteloos en vrijblijvend voor u worden opgesteld, neem voor meer informatie hierover contact op met Drieman Garantiemakelaars via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Inschrijven via NieuwWonenGroeneHart!

De verkoop is gestart! Benieuwd naar de verkoopstatus en uw kansen om in aanmerking te komen voor een woning of kavel in ’t Voorhof. Neem contact op met Drieman Garantiemakelaars en schrijf u desgewenst in voor de woning(en) of kavel(s) waar uw voorkeur naar uit gaat!

Unieke locatie aan het water

Wonen in ‘t Voorhof betekent prachtig wonen op een unieke locatie aan het water in Noorden met alle voorzieningen van de gemeente Nieuwkoop binnen handbereik. In de nabijheid van uw nieuwe woning kunt u varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. Ook in de winter biedt het water ruimte voor vertier, dan kunt u vlakbij huis namelijk heerlijk schaatsen en genieten op en van het ijs. In uw persoonlijke droomhuis in ’t Voorhof geniet u van de rust met fraaie uitzichten op de natuur. In natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren. Wandel, fiets, of vaar hier de mooiste routes en ontdek deze schitterende locatie in het Groene Hart.Kies zelf uw
herenhuis

Voor deze toplocatie zijn drie luxe herenhuizen ontworpen, welke u volledig kunt aanpassen aan uw specifieke woonwensen! Ook zijn er drie vrije bouwkavels waarop u samen met Livingstone uw droomhuis kunt gaan realiseren!

Ga naar de kavelkaart
Aanvullende informatie

Bent u al overtuigd dat ’t Voorhof uw nieuwe thuis wordt? Of kunnen we u nog van dienst zijn met aanvullende informatie? Wellicht bent u nog benieuwd naar extra informatie over de locatie, de architect of wilt u zich al direct inschrijven? Alle informatie hebben we voor u gebundeld op deze website en in onze brochure. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor de perfecte kavel en uw droomhuis! Wij hopen u snel te mogen ontvangen op ons inspiratieplein!Locatie
Kavels
Herenhuizen
De architect
Planning
Schrijf u in!

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden en als één van de eersten de kans krijgen om in te schrijven?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief

OVERAL DICHTBIJ

Aan het water
Alle voorzieningen binnen handbereik
Vlakbij de grote steden

Alles in de buurt

Wonen in ‘t Voorhof betekent heerlijk wonen aan en genieten van het water midden in het Groene Hart. Van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Nieuwkoop en Mijdrecht. Ook op sportief gebied biedt de omgeving u volop keuzemogelijkheden. In de nabijheid van ’t Voorhof vindt u veel watersportmogelijkheden, een golfbaan en diverse sportaccommodaties, waaronder een voetbal- en een tennisvereniging.

Onderstaande kaart toont hoe dicht u bij alle voorzieningen woont.

Basisschool
Middelbare school
Dokter
Horeca
Winkel
Zwembad
Sportaccomodatie
Bootverhuur
Golfclub
3 min
10 min
3 min
3 min
3 min
9 min
9 min
9 min
8 min
3 min
5 min
8 min
13 min
3 min
't Voorhof

DE LOCATIE

Noorden valt onder de gemeente Nieuwkoop en kenmerkt zich door rust, ruimte en water. Deze toplocatie gelegen aan de Voorweg in Noorden bevindt zich aan de Binnenpolder, een visplas die particulier eigendom is. Vanuit uw villa kijkt u heerlijk uit over het water en kunt u genieten van de natuur. Binnen een half uur kunt u genieten van het bruisende centrum van Utrecht, Leiden en Amsterdam. Kortom een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik.

De kavels

Het geheel van de herenhuizen en de kavels geeft een ruime gevarieerde opzet van ’t Voorhof. Bekijk de gedetailleerde informatie in de brochure Kavelpaspoorten.

Via de interactieve kavelkaart kunt u zien welke kavels er beschikbaar zijn. Door op het kavelnummer te klikken, heeft u in een oogopslag heeft u alle gegevens over de kavel bij de hand. Op deze manier kunt u op een eenvoudige manier een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe thuis!

Selecteer je kavel en stel deze zelf samen

Beschikbaar
Optie
Verkocht
Deze kavel is onder optie
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
onder voorbehoud
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
Terug naar kaveloverzicht


In ’t Voorhof heeft u keuze uit drie royale kavels waarop u samen met Livingstone uw droomhuis aan het water kunt realiseren. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte, de natuur en het schitterende uitzicht over het water. Ook kunt u kiezen voor een van de drie prachtig ontworpen, luxe herenhuizen op een ruime kavel nabij het water.

De ruime kavels in het plan lopen uiteen van 640 tot 940 m2 en zullen worden aangeboden in een prijsklasse van € 395.000 tot € 550.000 von.

Het geheel van de kavels geeft een ruime gevarieerde opzet van woningen met samenhang in stijl en vorm.
Welkom thuis in ’t Voorhof!Impressies mogelijke ontwerpen voor de kavels 4, 5 en 6Waterrijke en groene omgeving

Wonen in ’t Voorhof betekent wonen in een waterrijke, groene omgeving. Livingstone ontwerpt voor u hier prachtige villa’s van hoge kwaliteit. Het geheim van kwaliteit is meer dan de combinatie van mooie en solide materialen. Onder kwaliteit van ’t Voorhof valt ook de ruime opzet van kavels en de regels ten aanzien van de groene erfafscheidingen, zodat de kavels een geheel met elkaar vormen. Bent u benieuwd naar de kavels? Download dan de prijslijst ’t Voorhof.

Een herenhuis dat aan al uw wensen voldoet

De drie herenhuizen in ‘t Voorhof zijn ontworpen met een stijlvol karakter en vormen een samenhangend geheel. Qua kleuren is gekozen voor mooie, rustige en natuurlijke tinten. Deze keuze, in combinatie met de kwalitatief goede materialen als baksteen en keramische pannen, zorgt ervoor dat er een elegant villapark ontstaat.  Weet u al welke luxe woning uw nieuwe thuis gaat worden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden per woning? We hebben voor u alle specificaties en opties op een rij gezet, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Het geheel van de herenhuizen en de kavels geeft een ruime gevarieerde opzet van ’t Voorhof. Bekijk de gedetailleerde informatie in de brochure Kavelpaspoorten.

Via de interactieve kavelkaart kunt u zien welke kavels er beschikbaar zijn. Door op het kavelnummer te klikken, heeft u in een oogopslag heeft u alle gegevens over de kavel bij de hand. Op deze manier kunt u op een eenvoudige manier een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe thuis!

Selecteer je herenhuis en stel deze zelf samen

Beschikbaar
Optie
Verkocht
Deze kavel is onder optie
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
onder voorbehoud
Schrijf u in voor de reservelijst
Deze kavel is verkocht
Terug naar kaveloverzichtKwaliteit

Livingstone creëert en realiseert prachtige villa’s van hoge kwaliteit. In ‘t Voorhof is de kwaliteit een samenspel van de toplocatie, de royale kavels en uiteraard de ontworpen huizen. De geschakelde herenhuizen zijn ruim opgezet, een royale woonkamer en keuken, 3 tot 4 slaapkamers, wasruimte en een berging op de 2e verdieping. De woningen zijn qua indeling aanpasbaar aan uw persoonlijke woonwensen, u kunt de mogelijkheden hiervoor bekijken via Mijn Villa.

UW ARCHITECT HELPT U VERDER

‘t Voorhof is een fantastische locatie waar we een exclusieve plek voor uw nieuwe thuis kunnen creëren. Het sfeervolle, kleinschalige villapark bestaat uit drie herenhuizen en drie vrije bouwkavels waarop we samen uw droomhuis kunnen realiseren. Hier ontstaan prachtige, unieke villa’s met veel aandacht voor detail en vooral kwaliteit. Kiest u voor een van de herenhuizen, dan kunt u via “mijn villa” enkele opties veranderen naar uw smaak. Hierdoor bent u verzekerd van uw persoonlijke droomhuis op een ideale plek waar u heerlijk kunt te genieten. Kiest u voor een van de vrije bouwkavels dan ga ik uw persoonlijke woonwens vertalen naar een exclusief woningontwerp, geheel passend bij uw eigen ideeën en gezinssituatie. Ik kijk er naar uit om samen met u en de andere toekomstige bewoners van ‘t Voorhof een mooie woonomgeving te creëren. Ik hoop u dan ook snel te mogen ontmoeten om samen met u uw woondroom waar te maken!Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

MARCO BAKKERS ZIJN VISIE OP ‘T VOORHOF

‘t Voorhof is een fantastische locatie waar we een exclusieve plek voor uw nieuwe thuis kunnen creëren. Het sfeervolle, kleinschalige villapark bestaat uit drie herenhuizen en drie vrije bouwkavels waarop we samen uw droomhuis kunnen realiseren. Hier ontstaan prachtige, unieke villa’s met veel aandacht voor detail en vooral kwaliteit. Kiest u voor een van de herenhuizen, dan kunnen we de woning van uw voorkeur aanpassen aan uw specifieke woonwensen. Hierdoor bent u verzekerd van uw persoonlijke droomhuis op een ideale plek waar u heerlijk kunt te genieten. Kiest u voor een van de vrije bouwkavels dan ga ik uw persoonlijke woonwens vertalen naar een exclusief woningontwerp, geheel passend bij uw eigen ideeën en gezinssituatie. Ik kijk er naar uit om samen met u en de andere toekomstige bewoners van ‘t Voorhof een mooie woonomgeving te creëren. Ik hoop u dan ook snel te mogen ontmoeten om samen met u uw woondroom waar te maken!

Samen realiseren we uw droomvilla

De eerste stap is gezet, u bent geïnspireerd door ‘t Voorhof! Wellicht wordt deze toplocatie uw nieuwe thuis! U bent klaar voor een volgende stap: u gaat zich inschrijven. Voor u zich inschrijft, is het belangrijk om te weten hoe het proces eruit ziet. Livingstone ontzorgt u van A tot Z bij de realisatie van uw droomvilla. In onderstaande animatie leggen we u stap voor stap uit hoe het traject gaat verlopen.

Financiering en planning

U bent vrij om de financiering van uw nieuwe woning onder te brengen waar u dat wenst. Wij willen u er wel op wijzen dat het bij het regelen van de financiering van belang is dat de financiering van de kavel en de financiering van de woning los gekoppeld kunnen worden. Onze onafhankelijke partner Geijsel hypotheken is gespecialiseerd in het regelen van de financiering voor de nieuwbouw van vrijstaande woningen. Na het eerste gesprek bij Drieman Garantiemakelaars volgt er aansluitend een gesprek met Jan Vos van Geijsel hypotheken waarbij u samen uw financiële mogelijkheden gaat bekijken.

Samen gaan we concrete stappen zetten om uw droomhuis in ’t Voorhof te realiseren. Uiteraard staat Livingstone u tijdens dit hele proces ter zijde, zodat u er zorgeloos van kunt genieten. In een handige tijdlijn ziet u de planning vanaf het moment dat u de aankoopovereenkomst heeft getekend totdat uw huis daadwerkelijk wordt opgeleverd. In deze tijdlijn ziet u precies wanneer u welke belangrijke afspraken kunt verwachten. Zo doorloopt u heel ontspannen het gehele traject waarin uw woondroom werkelijkheid wordt.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor ’t Voorhof.
Op het inschrijfformulier kunt u meerdere mogelijkheden aangeven voor welke woning en/of kavel u zich wilt inschrijven.
Naast deze keuzes vult u op het inschrijfformulier ook uw volledige persoonlijke gegevens in.

Wanneer u het formulier volledig heeft ingevuld dan kunt u dit mailen of persoonlijk afgeven bij Drieman Garantiemakelaars.

Na de inschrijvingstermijn worden de woningen en kavels op basis van de informatie van de inschrijvingen toegewezen.
Bent u de gelukkige, dan is de volgende stap een afspraak bij de makelaar.
Hebt u geen toewijzing ontvangen, dan krijgt u bericht dat u op de reservelijst genoteerd staat.


Heeft u nog vragen?

Privacy statement 't Voorhof

Livingstone, gevestigd aan Vossenberg 4 4825 BH Breda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.livingstone.org | Vossenberg 4 | 4825 BH | Breda | 076-5735735

Persoonsgegevens die wij verwerken
Livingstone verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de algemene persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die u actief aan ons verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en/of telefonisch
– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Livingstone verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u, indien u met ons een overeenkomst bent aangegaan:
– Burgerservicenummer (BSN)
– Bankrekeningnummer
– Gegevens legitimatiebewijs

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Livingstone verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om onze nieuwsbrief te versturen
– Om goederen en diensten bij u af te leveren, zoals gemeentelijke vergunningen, rapportages m.b.t. uw kavel en Woningborg aannemingsovereenkomst

Geautomatiseerde besluitvorming
Livingstone neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Livingstone) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Livingstone bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Livingstone verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend aan onze partners indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan
een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Livingstone gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Livingstone gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Livingstone en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@livingstone.org. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar
binnen vier weken, op uw verzoek. Livingstone wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Livingstone neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@livingstone.org

U laat uw gegevens achter op de website van dit nieuwbouwproject . Hiermee geeft u toestemming op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van dit project door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars en Brockhoff Makelaars en kan u door Wilbrink & v.d. Vlugt makelaars en Brockhoff Makelaars geattendeerd worden op een kavel of woning.   

GegevensVerstrekking mogelijk aanBewaartermijn bij verantwoordelijke van website
Uw naam, adres en contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres. a, bTot intrekking van toestemming
Het zoekprofiel waarin uw woonwensen zijn opgenomen. Op basis van het zoekprofiel kan een aanbod worden samengesteld. a, bTot intrekking van toestemming
Overige informatie die u verstrekt.a, bTot intrekking van toestemming
 Ontvangers van gegevens
aVerkoper van nieuwbouwwoning of kavel 
bMakelaars die bemiddelen voor de verkoper bij de verkoop 
Bel de makelaar
(09:00 - 17:00u)

Wij helpen u graag

Bel nu