Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Een prefab woning of bouwen met Livingstone?

Twijfelt u tussen een woning op maat of een prefab woning? Een prefab woning beperkt zich tot enkele modellen en is vooraf gefabriceerd. Het vooraf fabriceren maakt het mogelijk om een woning snel op te leveren. Een woning op maat geeft u de gelegenheid om uw woning volledig naar uw wens te maken. Bij Livingstone geven wij de voordelen van een prefab woning en maken wij uw woning volledig op maat. Bent u benieuwd naar de voordelen van bouwen met Livingstone? Hieronder zetten wij 3 voordelen voor u op een rij. 

1. Een woning volledig naar wens

Een prefab woning is onderdeel van een catalogus. Dit geeft u de optie om te kiezen uit enkele standaardmodellen. U beslist daarmee niet volledig over de vormgeving van uw woning. Dit maakt het ingewikkeld om een prefab woning volledig op uw wensen aan te laten sluiten. Een villa op maat laten bouwen is daarom een uitstekende optie. U bepaalt van alles, van het exterieur tot het laatste detail van de afwerking. Dit geeft u volledige controle en zo kunt u de woning van uw dromen laten bouwen. Een unieke wens vraagt om een unieke villa.

Prefab woning laten bouwen - Livingstone villabouw

2. Mogelijkheden tot wijzigingen

Bij een prefab woning wordt alles van tevoren bepaald. Dit zorgt voor een sneller doorloopproces. Echter kunt u niks meer veranderen zodra de informatie voor uw woning is doorgegeven aan de fabriek. Komt u tijdens het bouwproces tot de conclusie dat u net iets anders wilt, dan is het niet meer mogelijk om de aanpassingen door te voeren. 

Met een woning op maat heeft u het gehele proces volledig in de hand. U bepaalt wat er gebeurt van het ontwerp tot de oplevering. Tijdens dit proces wordt u volledig begeleid door Livingstone voor een zorgeloos proces.

Prefab woning

3. Woning op maat met voordelen van een prefab woning

Bij Livingstone bouwen wij alles op maat, maar bieden wij u de voordelen van een prefab woning. Livingstone heeft het volledige proces altijd in de hand. Nadat u samen met Livingstone het ontwerp van de woning hebt bepaald, kunnen wij een gedeelte van de woning vooraf laten fabriceren. Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd en een efficiënte voorbereiding. Zo geniet u van een woning op maat met de voordelen van een prefab woning.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Vragen over prefab woning versus woning op maat?

Wilt u ook een woning op maat met de voordelen van een prefab woning? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met één van onze architecten. 
Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan kijken op ons inspiratieplein. Wij beschikken over vier volledig ingerichte modelwoningen! Wij helpen u graag!

❮ Naar nieuwsoverzicht