Maak een afspraak!

Een prefab woning of bouwen met Livingstone?

3 november 2021

Twijfelt u tussen een woning op maat of een prefab woning? Een prefab woning beperkt zich tot enkele modellen en is vooraf gefabriceerd. Het vooraf fabriceren maakt het mogelijk om een woning snel op te leveren. Een woning op maat geeft u de gelegenheid om uw woning volledig naar uw wens te maken. Bij Livingstone geven wij de voordelen van een prefab woning en maken wij uw woning volledig op maat. Bent u benieuwd naar de voordelen van bouwen met Livingstone? Hieronder zetten wij 3 voordelen voor u op een rij. 

1. Een woning volledig naar wens

Een prefab woning is onderdeel van een catalogus. Dit geeft u de optie om te kiezen uit enkele standaardmodellen. U beslist daarmee niet volledig over de vormgeving van uw woning. Dit maakt het ingewikkeld om een prefab woning volledig op uw wensen aan te laten sluiten. Een villa op maat laten bouwen is daarom een uitstekende optie. U bepaalt van alles, van het exterieur tot het laatste detail van de afwerking. Dit geeft u volledige controle en zo kunt u de woning van uw dromen laten bouwen. Een unieke wens vraagt om een unieke villa.

Prefab woning laten bouwen

2. Mogelijkheden tot wijzigingen

Bij een prefab woning wordt alles van tevoren bepaald. Dit zorgt voor een sneller doorloopproces. Echter kunt u niks meer veranderen zodra de informatie voor uw woning is doorgegeven aan de fabriek. Komt u tijdens het bouwproces tot de conclusie dat u net iets anders wilt, dan is het niet meer mogelijk om de aanpassingen door te voeren. 

Met een woning op maat heeft u het gehele proces volledig in de hand. U bepaalt wat er gebeurt van het ontwerp tot de oplevering. Tijdens dit proces wordt u volledig begeleid door Livingstone voor een zorgeloos proces.

Prefab woning

3. Woning op maat met voordelen van een prefab woning

Bij Livingstone bouwen wij alles op maat, maar bieden wij u de voordelen van een prefab woning. Livingstone heeft het volledige proces altijd in de hand. Nadat u samen met Livingstone het ontwerp van de woning hebt bepaald, kunnen wij een gedeelte van de woning vooraf laten fabriceren. Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd en een efficiënte voorbereiding. Zo geniet u van een woning op maat met de voordelen van een prefab woning.

Vragen?

Wilt u ook een woning op maat met de voordelen van een prefab woning? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met één van onze architecten. 
Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan kijken op ons inspiratieplein. Wij beschikken over vier volledig ingerichte modelwoningen! Wij helpen u graag!

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag