Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Onze werkwijze

Samen realiseren we de woning van uw dromen

Begeleiding gedurende het hele traject

Met onze unieke werkwijze streven we ernaar om elke stap van het bouwproces perfect af te stemmen op uw wensen en behoeften. Met onze expertise begeleiden we u door het gehele traject, waarbij we samenwerken met vertrouwde bouwpartners en hoogwaardige materialen gebruiken.

Hieronder leest u de stappen die we samen doorlopen als u de keuze maakt om uw woning samen met Livingstone te bouwen.

Kennismaking

De realisatie van uw droomhuis begint bij onze eerste kennismaking in Breda. We luisteren naar uw wensen, dromen en ideeën voor uw ideale woning. Tijdens deze fase stellen we ook vragen om een goed beeld te krijgen van uw levensstijl, smaak en specifieke behoeften. En bespreken we het proces met bijhorend budget.

We geloven dat een goed begrip van uw verwachtingen de basis legt voor een succesvolle samenwerking. Benieuwd naar hoe dit proces eruit komt te zien? Lees hier meer over ons proces.

Kavel kopen

Heeft u al een kavel op het oog of bent u nog op zoek? Onze experts kunnen u adviseren bij het vinden van de perfecte bouwlocatie die aansluit bij uw wensen en eisen.

We voorzien u graag van advies om de juiste beslissing te nemen. Tips nodig bij het kopen van een kavel?

Maak kennis met onze architecten

Onze getalenteerde architecten zijn de sleutel tot het realiseren van uw droomwoning. Na de kennismaking gaan zij aan de slag om uw visie te vertalen naar een uniek en functioneel ontwerp, waar u vervolgens een afgestemde richtprijs ontvangt. 

Bij Livingstone maken we gebruik van twee bouwmethoden om uw maatwerk woning te realiseren, namelijk CLT-bout en betonbouw. Met oog voor detail, esthetiek en duurzaamheid creëren de architecten een villa die volledig is afgestemd op uw persoonlijke smaak en levensstijl. Lees meer over de bouwmethoden of maak kennis met onze architecten.

Ontzorging van begin tot eind

Bij Livingstone streven we ernaar om uw bouwproces zo zorgeloos mogelijk te maken. Daarom begeleiden we u stap voor stap door het gehele proces. Zo werken we samen met vaste woonconcept partners. In het woningontwerp nemen we bijvoorbeeld het ontwerp voor de keuken, badkamer en de tuin mee. Dit is bovendien gunstig voor de doorlooptijd van de bouw.

Zodra uw ontwerp is goedgekeurd door de welstandscommissie, neemt onze kopersbegeleider het stokje over van onze architect en specialisten. Bij Livingstone geloven we in een zorgeloze bouwervaring. Van het aanvragen van vergunningen tot het selecteren van de materialen, wij zorgen dat het geregeld is, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Onze vaste bouwpartners

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, werken we bij Livingstone samen met vaste bouwpartners die dezelfde toewijding aan vakmanschap delen. Deze ervaren professionals zorgen voor de daadwerkelijke bouw van uw villa. Hun expertise en vakmanschap zorgen voor een vlot en efficiënt bouwproces, waarbij elke fase met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar onze vaste bouwpartners?

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Uw huis laten bouwen door Livingstone

Livingstone realiseert graag de woning van uw dromen. Tijdens het gehele proces, vanaf de schets tot aan de oplevering, wordt u geheel ontzorgd. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bezoek ons inspiratieplein in Breda of bekijk onze pagina hierover: