Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Woonthema’s

Laat u inspireren door de woonthema's van Livingstone

Woonthema naar wens

Elke woning bij Livingstone is uniek. Niet alleen in het ontwerp maar ook in de keuzemogelijkheden die u heeft voor de indeling van uw woning. Zo kunt u denken aan de toekomst op het gebied van duurzaamheid of aan een woning die geschikt is voor verschillende levensfasen.

Benieuwd naar de woonthema’s bij Livingstone? Doe inspiratie op of plan gratis een vrijblijvend gesprek in om samen uw wensen te bespreken van ontwerp tot indeling.

Woonthema’s

Energieneutrale woning

Duurzame woning

Meergeneratiewoning

Levensloopbestendige woning

Meerlaagse woning

Samen bouwen aan uw droomhuis

Een grote, kleine, meerlaagse of eenlaagse woning, duurzaam gebouwd van CLT-hout of op klassieke wijze. Werkelijk alles is mogelijk bij Livingstone.

Samen met onze architecten ontwerpen en bouwen we uw ideale woning volledig op maat. Elk woonthema en elke woningstijl kan worden toegepast binnen uw unieke droomhuis. Plan een oriënterend gesprek in, bespreek de mogelijkheden en laat een eerste schetsontwerp maken.

1

Ontwerp op maat

Livingstone bouwt alle woningen 100% op maat. Onze architecten vertalen uw ideeën naar een exclusief ontwerp naar wens.

 

2

Volledige ontzorging

Wij zijn uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. U wordt volledig ontzorgd vanaf de eerste schets tot de feestelijke oplevering.

3

Duidelijke bouwkosten

Na het ontwerpproces ontvangt u een duidelijk kostenoverzicht van de bouwkosten inclusief een heldere planning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Bekijk onze gerealiseerde woonthema’s

Villa Alkemade

Een traditionele villa met een zeer rijke detaillering. Het ontwerp refereert aan begin 20e eeuw wat terug te zien is in de spitse gevels en ornamenten.

Villa Bosch en Duin

Een exclusieve villa met een robuust uiterlijk. De verspringende gevels zijn gemetseld met een warme, gemêleerde steen.

Villa Gouda

Een exclusief ontwerp met verschillende kenmerkende detailleringen zoals het metselwerk tussen de ramen in de voorgevel en de verspringende gevel aan de achterzijde.

Over Livingstone

Livingstone is uw persoonlijke partner om uw woning te bouwen. Samen met een team van ervaren architecten, kopersbegeleiders en specialistische bouwpartners creëren we het ideale ontwerp dat voldoet aan de eisen van uw kavel en volledig aansluit bij uw wensen.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer

Veelgestelde vragen

Kunnen alle woonthema’s worden toegepast binnen de woningstijlen?

Ja, alle woonthema’s kunnen worden toegepast voor elke woningstijl. Livingstone ontwerpt en bouwt elke woning uniek op maat. Hierdoor zijn er geen beperkingen in woonthema’s en -stijlen. Alles kan met elkaar gecombineerd worden. Dus wil jij een duurzame woning, die levensloopbestendig is en wil jij de stijl van een moderne villa aanhouden? Dat kan! Bespreek dit allemaal in een vrijblijvend gesprek met onze architect.

Met welke partners werkt Livingstone samen?

Naast dat Livingstone een hoop specialisten in huis heeft, zoals architecten, ontwerpers, kopersbegeleiders en bouwkundig specialisten, werken wij met vaste bouwpartners en andere partners. Op deze manier kunt u alles uit handen geven. Of het nu gaat over de bouw, uw interieur of exterieur. Wij ontzorgen u volledig.

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Bij het bouwen van een woning heeft u met verschillende kosten te maken, namelijk: kavelkosten, bouwkosten en bijkomende kosten. Omdat de woningen bij Livingstone op maat worden gemaakt is er geen standaard prijslijst. Afhankelijk van uw woonwensen wordt een nauwkeurige richtprijs berekend door onze architect.