Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Interieurontwerp

Een prachtig interieur op maat

Creëer de perfecte sfeer

Een woning is pas compleet als uw droominterieur is gerealiseerd. Een prachtig interieur ontstaat door vooraf de juiste beslissingen te nemen die matchen bij uw specifieke woonwensen en uw woning. 

Het mooie van zelf een huis bouwen vanaf de eerste schets, is dat op het gebied van interieurontwerp vrijwel alles mogelijk is. Een harmonieus interieurontwerp kan een ruimte transformeren en een bepaald gevoel oproepen. Maak gebruik van verschillende elementen zoals kleuren, meubels, verlichting en accessoires. Benieuwd naar de voordelen van interieurontwerp?

De voordelen van interieurontwerp

Om de juiste sfeer in huis te creëren is het inschakelen van onze interieurontwerper een slimme zet. Met expertise voor architectuur, stijlen en trends weet u zeker dat uw droominterieur volledig naar wens wordt samengesteld. Livingstone helpt u van ontwerp tot realisatie. Benieuwd naar de voordelen van interieurontwerp?

  • Ontwerpvrijheid. Creëer de perfecte sfeer in huis, geheel naar eigen wens;
  • Kies uw eigen stijl. Mix en match of combineer verschillende materialen, stijlen, meubels en accessoires. Alles is mogelijk zolang het bij u en uw woning past;
  • Expertise en ervaring. Onze interieurontwerper heeft jarenlange ervaring en weet uw wensen goed door te vertalen in uw droominterieur.

Interieurontwerp in drie stappen

Uw interieur laten ontwerpen en realiseren door Livingstone? Dat kan! Alle interieur-ontwerpen bij Livingstone zijn uniek en op maat gemaakt, passend bij uw persoonlijke smaak. Bij het creëren van uw droominterieur komt heel wat kijken. Voor overzicht van de werkwijze hanteren wij daarom drie stappen:

  1. In gesprek: om al uw persoonlijke voorkeuren, woonwensen en stijlen in kaart te brengen vindt er eerst een gesprek plaats met een van onze architecten;
  2. Ontwerp: vervolgens vertaalt onze architect uw wensen in het interieurontwerp inclusief het interieur, zodat deze volledig op elkaar zijn afgestemd.
  3. Realisatie: tevreden over het ontwerp? Dan gaan we aan de slag uw droominterieur te realiseren die voldoet aan al uw interieur- en woonwensen.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer

Uw droominterieur ontwerpen met Livingstone

Een droomvilla vraagt om een droominterieur. Livingstone besteedt daarom veel aandacht aan het interieurontwerp. Een mooi en prettig interieur bepaalt ten slotte de mate van comfort en de beleving van uw woning. 

Zodra het ontwerp van uw woning definitief is, maakt u samen met onze interieurontwerper een inventarisatie van uw interieur- en woonwensen. Vervolgens wordt een interieurontwerp aan u gepresenteerd, zodat u uw woning echt kunt beleven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een afspraak in met een van onze architecten of laat u inspireren in onze stijlkiezer.

Veelgestelde vragen

Wat doet een interieurontwerper?

Een interieurontwerper is gespecialiseerd in het plannen, ontwerpen en inrichten van ruimtes om esthetiek, functionaliteit en comfort te optimaliseren. Kortom: een woning te realiseren met uw droominterieur en de perfecte sfeer. Onze interieurontwerper kan u van A tot Z ondersteunen en helpen bij de realisatie van uw interieur.

Wat kost een interieurontwerp?

De kosten van een interieurontwerp variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang, de ruimtes, de complexiteit van het ontwerp en uw woonwensen. Tijdens een eerste gesprek bespreekt u al uw wensen. Op basis daarvan wordt een eerste ontwerp gemaakt en kan een kostenindicatie worden gegeven.

Wat is een duurzame woning?

Een duurzame woning is een woning die gebouwd is en onderhouden wordt met aandacht voor de sociale, economische en milieueffecten gedurende de gehele levensduur.

Wat kost het bouwen van een duurzame woning?

Wat de kosten zijn van een duurzame woning is geheel afhankelijk van uw persoonlijke woonwensen en het uiteindelijke ontwerp. Livingstone kan dit inzichtelijk voor u maken tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze architecten. U ontvangt na het ontwerp ook direct een kostenindicatie van de bouw van uw duurzame woning.