Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Woningstijlen

Inspirerende woningstijlen voor uw maatwerk droomhuis

Welke woning past bij u?

Er zijn verschillende bouwstijlen te onderscheiden. Bij Livingstone is elke woning uniek en volledig ontworpen op basis van uw persoonlijke woonwens. 

Toch zijn er verschillende typen woningen te onderscheiden. Wilt u uw droomhuis laten bouwen, maar heeft u nog geen goed idee wat voor soort woning u aanspreekt? Dan kunnen de verschillende bouwstijlen hier bij helpen.

Talloze unieke woningstijlen

De vorm, de typerende kenmerken, de stijl, details, kleuren, de (duurzame) bouw, het zijn allemaal aspecten die een rol spelen bij het maken van keuzes om uw woning te bouwen. De verschillende bouwstijlen kunnen u verder helpen in het oriëntatieproces.

Voldoen de bouwstijlen niet geheel aan uw wens of voorkeur? Geen zorgen, Livingstone helpt u bij het realiseren en bouwen van uw unieke droomwoning inclusief afwerking. Plan vrijblijvend een afspraak in om uw wensen te bespreken. Onze architecten weten uw persoonlijke woonwensen perfect te vertalen naar een schitterend woningontwerp op maat!

Woningstijlen

Bekijk de verschillende woningstijlen en laat u inspireren.

Kangoeroewoning

Herenhuis

Jaren '30 woning

Bungalow

Prefab woning

Cataloguswoning

Boerderijwoning

Notariswoning

Schuurwoning

Ervaar de voordelen van Livingstone

1

Uw droomhuis naar wens

Samen met onze architecten ontwerpen en bouwen we uw ideale woning naar wens. Plan een oriënterend gesprek in, bespreek de mogelijkheden en laat een eerste schetsontwerp maken.

2

Geen zorgen tijdens het bouwproces

Livingstone ontzorgd u gedurende het hele bouwproces. Wij zijn uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Van schets tot uiteindelijke oplevering.

3

Geen verrassingen over de bouwkosten

Na het ontwerpproces ontvangt u een duidelijk kostenoverzicht van de bouwkosten inclusief een heldere planning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke woningstijl bij mij past?

Er zijn veel verschillende woningstijlen. Hierdoor kan het soms lastig zijn om keuzes te maken en erachter te komen welke stijl bij u past. De stijlkiezer van Livingstone helpt u hierbij. Creëer uw eigen moodboard en ontdek uw stijl!

Wat kost het bouwen van een woning?

Bij het bouwen van een woning heeft u met verschillende kosten te maken, namelijk: kavelkosten, bouwkosten en bijkomende kosten. Omdat de woningen bij Livingstone op maat worden gemaakt is er geen standaard prijslijst. Afhankelijk van uw woonwensen wordt een nauwkeurige richtprijs berekend door onze architect.

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Het bouwproces bij Livingstone start met een ontwerp door een van onze architecten. Vervolgens wordt u gekoppeld aan een kopersbegeleider die u volledig adviseert en ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Benieuwd naar het volledige proces?

Ons proces