Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

De voordelen van een meergeneratiewoning

Wanneer uw vader of moeder ouder wordt, kunt u ervoor kiezen om de zorg op u te nemen. Omdat dit veel van u kan vragen, maakt Livingstone het graag makkelijker voor u met onze meergeneratiewoningen.  Een meergeneratiewoning is uitermate geschikt om zorg aan uw ouders te verlenen, omdat u alle mogelijkheden heeft voor thuiszorg, maar toch de privacy van uw eigen woning kan behouden. 

Wilt u een eigen meergeneratiewoning bouwen? We realiseren de woning van uw dromen! Livingstone bouwt huizen door heel Nederland. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Kom kennismaken en inspiratie opdoen!

Kom kennismaken en inspiratie opdoen op ons inspiratieplein in Breda! U vindt er vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuzemogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan
meergeneratiewoning - Livingstone villabouw

Schetsontwerp en prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Vrij ontwerp of maatwerk. Wij kunnen ieder soort huis bouwen. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Het ontwerp van uw meergeneratiewoning in 3D

U wilt natuurlijk weten hoe uw woning er straks precies uit komt te zien. Daarom presenteren wij uw villa in 3D en zetten aan de hand daarvan samen met u de puntjes op de i.

Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar voor de bouw van uw droomhuis!

Uw meergeneratiewoning bouwen

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw villa. Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Oplevering

Is de bouw van uw villa klaar? Dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering.

Welkom thuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Uw meergeneratiewoning bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen villa bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.