Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Over ons

Livingstone Welkom Thuis

Samen realiseren wij uw droomhuis

Al 40 jaar ontwerpt en bouwt Livingstone unieke villa’s op maat en geheel naar wens. Met onze focus op de vrije architectuur worden de mooiste villa’s en projecten gerealiseerd. 

Het Livingstone team ontzorgd u gedurende het hele traject en begeleidt u bij elke stap. Van de eerste schets tot aan de oplevering. We werken samen met vertrouwde, lokale bouwpartners die bekend zijn met onze werkwijze. Hierdoor zijn de lijntjes kort en gaan we efficiënt te werk. Onze architecten, vergunning-experts, modelleurs, kopersbegeleiders, interieurontwerpers en projectleiders staan voor u klaar. 

Plan vrijblijvend een afspraak in Neem contact met ons op

Thuis in Hout

Naast Livingstone draagt Livingstone ook het label ‘Thuis in Hout met Livingstone’ uit. Thuis in Hout is uw expert op het gebied van duurzaam bouwen met behulp van Cross Laminated Timber, oftewel CLT. Livingstone draagt met dit label bij aan de transitie naar duurzame en circulaire bouw.

Maak kennis met uw eigen architect

Wilt u kennis maken met ons en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van uw droomvilla? Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze architecten of neem contact met ons op.

Waar het allemaal begon

Livingstone Building BV werd opgericht in 1983 door Jan Tebbe. Met een researchteam van bouwkundigen ontwikkelde hij een vernieuwend houten bouwsysteem. Met dit innovatieve systeem werden prefab houten elementen in het leven geroepen met patent op naam van Tebbe.

Tijdens de opening stond de symbolische tekst onder het logo van Livingstone: ‘Van Ontwerpvrijheid Architekt en Inspraak Bewoner’. Vanuit deze gedachte is de brochure ‘De Huizotheek’ destijds ontstaan. Een brochure waarin mensen hun woning uit konden kiezen en wat inmiddels is uitgegroeid tot het inspiratieboek van nu.

Sinds 1983 heeft Livingstone al veel maatwerk villa’s ontworpen en gebouwd in zowel binnen- als buitenland. De woningen werden gebouwd met het houten- en betonbouwsysteem. In de loop der jaren heeft Livingstone hiermee haar stempel gedrukt op de vrije architectuur.

Plan een afspraak Download inspiratieboek

Livingstone: waar maatwerk en persoonlijke aanpak samenkomen

Inmiddels is Livingstone uitgegroeid tot een onderneming die unieke villa’s op maat realiseert met een persoonlijke en betrokken aanpak. Het Livingstone team bestaat dan ook uit een brede club aan mensen met allemaal verschillende disciplines en uitvoerende taken. Hierdoor vindt u alles onder één dak en ontzorgen we u volledig.

1.200 vierkante meter wooninspiratie

Villa bouwen? Doe inspiratie op bij ons inspiratieplein.

Wilt u in één keer heel veel inspiratie opdoen? Kom dan langs op ons inspiratieplein in Breda. U vindt hier 1200 vierkante meter aan inspiratie, ideeën en mogelijkheden.

Wij heten u graag welkom!

Bezoek ons inspiratieplein

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek