Huis bouwen? Volop ideeën in ons inspiratieboek

U wilt een eigen huis bouwen. Een huis dat op alle vlakken aan uw wensen voldoet. Geen standaard prefab woning dus, maar wél de voordelen van een prefab casco. Daarvoor is het belangrijk heel veel inspiratie op te doen. Zo weet u wat er mogelijk is en neemt u op alle fronten weloverwogen beslissingen. Het inspiratieboek van Livingstone helpt u op weg.

Ook vindt u in ons inspiratieboek indicatieprijzen, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden binnen uw budget. Eén ding is daarbij zeker: bij Livingstone kunt u altijd meer realiseren dan u denkt.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang het inspiratieboek digitaal of per post.  

Digitaal Per post

Digitaal inspiratieboek volop ideeën

U wilt het inspiratieboek van Livingstone digitaal bekijken. Nadat u hieronder uw gegevens heeft ingevuld, kunt u ons inspiratieboek downloaden via de aangegeven link. Met ons inspiratieboek kunt u volop ideeën opdoen voor uw nieuwe droomwoning.

Wilt u al een eerste schets laten maken van uw ideale woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze architecten. Als we samen aan de slag gaan om van uw droom werkelijkheid te maken, dan ontvangt u in de loop van het traject ook onze drie andere boeken: creatie, realisatie en felicitatie.

Inspiratieboek volop ideeën

U wilt het inspiratieboek van Livingstone per post ontvangen. Als u hieronder uw gegevens invult, sturen wij u het boek zo spoedig mogelijk toe. Dan kunt u binnenkort volop ideeën opdoen voor uw nieuwe droomwoning.