Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Kopersbegeleiding

Zij begeleiden u zorgeloos door het hele bouwproces

Om u zorgeloos van het bouwproces van uw droomvilla te laten genieten, staat het hele Livingstoneteam voor u klaar. Nadat de architect en specialisten ervoor hebben gezorgd dat uw ontwerp door de welstandscommissie is goedgekeurd, neemt uw persoonlijke kopersbegeleider het stokje daarom van hen over.Lilach de Kraa

Kopersbegeleider

Ultiem Welkom Thuisgevoel: Het ultieme welkom thuis gevoel, krijg ik wanneer er sprake is van veel licht door grote raampartijen, hoge plafonds en uitzicht op het groen in de tuin. Een keuken met eiland welke in open verbinding staat met de woonkamer, stalen taatsdeuren om ruimtes te verbinden en af te scheiden, én warmte door accenten aan te brengen middels het gebruik van hout. Ik hou van licht en ruimtelijkheid waardoor ik graag gebruik maak van lichte kleuren met enkel wat kleuraccenten. Ik voel veel voor een moderne - hotel chique - stijl waarin in elke ruimte een ‘highlight zoals een lichtarmatuur, deur of interieurstuk’ de hoofdrol krijgt. De geur van appeltaart, maakt dat ik me echt meteen thuis voel.

Christa van Grieken

Kopersbegeleider

Ultiem Welkom Thuisgevoel: Mijn ultieme thuisgevoel is een huis wat veel rust uitstraalt door het gebruik van zachte kleuren en natuurlijke materialen. Ik hou van lichte ruimtes en het gevoel om buiten bij binnen te betrekken door het gebruik van veel glas. De woonkamer voelt knus aan omdat ik daar graag met mijn gezin aan de ronde tafel een spelletje speel of bij klets over de gebeurtenissen van de dag. In de grote woonkeuken kook ik graag uitgebreid voor vrienden terwijl ze bij mij aan het kookeiland zitten met een goed glas wijn.

Walter van Hattem

Kopersbegeleider

Ultiem Welkom Thuisgevoel: Mijn ultieme thuisgevoel is om samen met mijn gezin aan de eetkamertafel gesprekken voeren over opleiding, werk en vrienden onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Voor mij zijn zachte natuurlijke tinten gecombineerd met natuurlijke materialen als hout erg belangrijk daarbij. Ook de afwerking met luxe materialen en mooie verlichting zorgen ervoor dat ik mij op me gemak voel en mezelf kan zijn.

Jeffrey Tuk

Kopersbegeleider

Ultiem Welkom Thuisgevoel: Gezellig samen met mijn vrouw en vrienden genieten van een lekker hapje en een drankjeUw kopersbegeleider begeleidt u persoonlijk

Uw kopersbegeleider adviseert u bij het maken van de keuzes over het afwerkings- en comfortniveau. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan uw badkamer(s), keuken, haard en tuin, maar ook aan elektra en duurzaamheid. De kopersbegeleider begeleidt u tot het tekenen van de aannemingsovereenkomst met uw bouwpartner. Vanaf dat moment tot en met de feestelijke oplevering van uw luxueuze villa valt u onder de hoede van uw bouwpartner.

Interieur, tuin, keuken en sanitair, haard, verlichting, stalen deur, vrijstaand bijgebouw, zwembad en poort specialistenSamen realiseren we uw droomvilla

Livingstone ontzorgt u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Wij begeleiden u bij uw keuzes gedurende het gehele traject! Het creëren van uw droomvilla begint bij het maken van een goed ontwerp, gevolgd door het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau.

Om uw droomvilla te kunnen realiseren, is een goede planning heel belangrijk. Het is voor u van belang om hier voldoende tijd aan te besteden. Wij begeleiden u hierin graag en leggen u hier graag uit hoe we samen uw droomvilla realiseren. Bekijk de animatie.