Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Samen vieren we uw thuis

Zet u die grote stap om van uw dromen werkelijkheid te maken? Om nu écht uw ideale huis te laten bouwen? Dan is uw droomvilla straks realiteit.

Samen met u leggen we een mooie weg af. Van inspiratie naar creatie en tenslotte naar realisatie. Naar de bouw van uw eigen woning. Tijdens het hele proces stellen onze specialisten alles in het werk om u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u zorgeloos geniet.

Aan het eind van het hele bouwproces ontvangt u de sleutel van uw droomwoning. Vanaf dat moment leeft u in het huis dat aan al uw wensen voldoet. Dat is een feestje waard. En ook daarbij helpen we u graag.

Housewarming box

Als wij samen met u uw droomvilla mogen realiseren, willen we u graag bedanken voor uw vertrouwen. Want het is niet zomaar iets: uw toekomstbeeld in handen van een ander leggen. Maar het resultaat mag er zijn: dat weten we zeker. Om de oplevering van uw huis extra feestelijk te maken én om u te bedanken, ontvangt u het Livingstone Welkom thuis pakket. Een pakket vol verrassingen, om op gepaste wijze te vieren dat uw droomwoning helemaal af is. Wat dan nog rest is de verhuizing. Uw huis inrichten en helemaal thuis maken. Dat wordt volop genieten.
De bouw van uw droomwoning vereeuwigd

Stelt u zich toch eens voor, dat u op de bank zit in uw nieuwe droomvilla en al bladerend terugkijkt hoe die woning tot stand is gekomen. Livingstone geeft u daarom een blijvend aandenken: een prachtig fotoboek.

Tijdens de realisatie van uw woning maakt u natuurlijk de nodige foto’s. Stuur ons aan het einde van de rit uw mooiste foto’s toe, dan maken wij er een uniek boek van.

De gouden steen

Bent u onze ambassadeur?
Misschien weet u met uw enthousiaste verhalen ook anderen te overtuigen om met Livingstone in zee te gaan. In dat geval hebt u zeker uw steentje bijgedragen aan het verdere succes van onze organisatie. Dat belonen we graag.

Kent u iemand die een eigen huis wil laten bouwen en die wellicht contact met ons gaat opnemen? Geef dan even de naam door via info@livingstone.org. Staat deze persoon nog niet in ons adressenbestand en mogen wij dit droomhuis bouwen? Dan ontvangt u als dank een gouden steen.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag