Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Gefeliciteerd!

Samen vieren we uw thuis

Uw droom is werkelijkheid

Het moment is daar! U hebt van uw dromen werkelijkheid gemaakt en de sleutel van uw luxueuze villa ontvangen. Vanaf nu woont u in een huis dat aan al uw wensen voldoet. We willen u graag bedanken dat u uw toekomstbeeld in onze handen hebt gelegd!

De bouw van uw droomwoning vereeuwigd

Stelt u zich toch eens voor, dat u op de bank zit in uw nieuwe droomvilla en al bladerend terugkijkt hoe die woning tot stand is gekomen. Livingstone geeft u daarom een blijvend aandenken: een prachtig fotoboek.

Maak uw eigen fotoboek

Housewarming box

Hebben wij uw droomwoning gerealiseerd? Dan willen we u graag bedanken voor uw vertrouwen! Het is niet zomaar iets: uw toekomstbeeld in handen van een ander leggen. Maar het resultaat mag er zijn: dat weten we zeker. Om de oplevering van uw nieuwe huis extra feestelijk te maken én om u te bedanken, ontvangt u de Livingstone Housewarming box. Een pakket vol verrassingen, om op gepaste wijze te vieren dat uw droomwoning helemaal af is. Wat dan nog rest is de verhuizing. Uw huis inrichten en helemaal thuis maken. En dan is het tijd voor een feest! Dat wordt volop genieten.

Tips voor een housewarming party

Wordt u onze ambassadeur?

Dan ontvangt u een gouden steen

U hebt Livingstone het vertrouwen gegeven om uw droomvilla te realiseren. Daar zijn we u dankbaar voor. Weet u anderen met uw enthousiaste verhalen te overtuigen om ook met Livingstone in zee te gaan? Dan hebt u zeker uw steentje bijgedragen aan het verdere succes met onze organisatie. Dat belonen we graag.

Lees verder