Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Woningborg

Woningborg logo

Het kopen van een woning is vaak de grootste financiële stap in uw leven. Bij het bouwen van uw villa wilt u daarom zoveel mogelijk zekerheid. Risico’s op technisch- en financieel gebied dienen dan ook adequaat te worden afgedekt. Dit kan met de Woningborg garantie- en waarborgrelening.

Een bouwonderneming kan bijvoorbeeld failliet gaan. U wilt weten waar u dan terecht kunt om de bouw van uw woning veilig te stellen. Bij een nieuwbouwwoning waarop de Woningborg garantie- en waarborgregeling van toepassing is, voorkomt u dat u bij dit soort gebeurtenissen in de kou staat. Daarom bouwt Livingstone altijd onder Woningborg-garantie. Bekijk de website voor meer informatie.

De Woningborg-garantie biedt u als koper van een Livingstone villa twee vormen van zekerheid:

1. De afbouwwaarborg
Als de bouwonderneming tijdens de bouw failliet gaat, zorgt Woningborg voor de afbouw van uw woning. Is het afbouwen om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekt Woningborg de koper een schadeloosstelling. Op deze manier heeft u de zekerheid dat uw woning wordt afgebouwd of u er geen financiële nadelen van ondervind.

2. De herstelwaarborg
Woningborg waarborgt de garantieverplichting van de bouwonderneming. Anders gezegd: als de bouwonderneming niet meer kan of wil herstellen, draagt Woningborg hier zorg voor. De bouwkundige kwaliteit van de woning wordt door de bouwonderneming gegarandeerd tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Mocht er binnen deze periode een probleem of een defect optreden, dan wordt dit altijd kosteloos hersteld. Bij bepaalde ernstige technische gebreken is de garantieperiode zelfs tot 10 jaar en 3 maanden.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Woning laten bouwen met woningborg garantie? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.