Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Vrijstaand huis bouwen

Wilt u een vrijstaand huis bouwen? Wij realiseren graag de villa van uw dromen! Livingstone bouwt huizen door heel Nederland.

In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen. Wilt u een vrijstaande woning bouwen en heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is. In 7 stappen realiseren we de woning van uw dromen!

Stap 1: Kennismaking op ons inspiratieplein

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en daarnaast talloze keuzemogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, zonnepanelen, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Stap 2: Schetsontwerp en prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Vrij ontwerp of maatwerk. Wij kunnen ieder soort vrijstaand huis bouwen. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

schuurwoning bouwen

Stap 3: Uw vrijstaande woning in 3D

U wilt natuurlijk weten hoe uw vrijstaand huis er straks precies uit komt te zien. Daarom presenteren wij uw villa in 3D en zetten aan de hand daarvan samen met u de puntjes op de i.

Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Stap 4: Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar voor de bouw van uw droomhuis!

schuurwoning bouwen

Stap 5: Vrijstaand huis bouwen

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan gaan we starten met het bouwen van uw vrijstaande woning.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan daarna de traditionele afwerking starten.

Wij bouwen altijd onder Woningborg-garantie. Hierdoor is de bouw van uw woning altijd gegarandeerd. Daarnaast komt Livingstone de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na.

Stap 6: Oplevering van uw vrijstaande droomvilla

Is het bouwen van uw woning klaar? Dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Na deze controle wordt u uitgenodigd voor de oplevering.

Stap 7: Welkom thuis in uw droomhuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Geen standaard prefab woning, maar uw eigen unieke woning met traditionele afwerking is nu uw droomhuis geworden. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Vrijstaand huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een vrijstaand huis laten bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.