Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Events

Een bron van inspiratie voor uw droomvilla

Het gehele jaar door organiseren wij diverse evenementen op ons inspiratieplein. Houd onze agenda in de gaten en plan uw bezoek. We heten u van harte Welkom Thuis op een van onze events. Mocht u liever op een ander moment bij ons langskomen? Maak dan een afspraak via ons inspiratieplein

Open Huis Zevenhuizen

Kom op zaterdag 1 oktober naar ons open huis in Zevenhuizen en ervaar de kwaliteit van Livingstone. Onze adviseurs staan deze dag klaar om u te ontvangen en al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer
Zet in agenda 15 oktober

Open Huis Amsterdam

Kom op zaterdag 15 oktober naar ons open huis in Amsterdam en ervaar de kwaliteit van Livingstone. Onze adviseurs staan deze dag klaar om u te ontvangen en al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer
Zet in agenda 5 november

Open Huis Roelofarendsveen

Kom op zaterdag 5 november naar ons open huis in Roelofarendsveen en ervaar de kwaliteit van Livingstone. Onze adviseurs staan deze dag klaar om u te ontvangen en al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer
Jan - dec 2022

Plan een speeddate

Op elke laatste zaterdag van de maand organiseren wij speeddates. In slechts 45 minuten ontdekt u met onze architecten hoe u uw woonwensen kunt realiseren.

Lees meer