Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Huis bouwen

Een eigen huis bouwen? We realiseren graag de villa van uw dromen! Livingstone bouwt huizen door heel Nederland. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen. Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Waarom een huis laten bouwen?

U hoeft zich niet te beperken tot het woningaanbod op de markt. Met het bouwen van een eigen huis heeft u namelijk veel voordelen:

  • U bepaalt zelf de locatie;
  • U heeft een droomhuis volledig naar eigen ontwerp;
  • De woning wordt energieneutraal gebouwd;
  • De woning is uniek.

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw droomvilla? Dan kunt u ook kiezen voor een levensloopbestendige woning.

Kom inspiratie opdoen

Kom kennismaken en inspiratie opdoen op ons inspiratieplein in Breda! U vindt er vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer. Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen!

Huis bouwen
Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan
Laat een huis bouwen

Schetsontwerp en prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Wij kunnen ieder soort woning bouwen. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd. Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We zijn nu bijna klaar voor de bouw van uw droomhuis!

Huis bouwen

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw huis. Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen. Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Oplevering van uw droomvilla

Is het bouwen van het huis klaar, dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering. Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huis laten bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis ontwerpen en vervolgens uw huis laten bouwen? Geen standaard prefab woning dus, maar wél de voordelen van een prefab casco.

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

Waarom een huis laten bouwen