Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Meerlaagse woning

Een unieke meerlaagse woning op maat

Wat is een meerlaagse woning?

Een meerlaagse woning wordt – zoals de naam al doet vermoeden – gekenmerkt door meerdere lagen. Dit woningtype bestaat niet alleen uit meerdere verdiepingen, maar biedt ook ontzettend veel mogelijkheden qua ontwerp. Zo kan een meerlaagse woning in allerlei verschillende woningstijlen worden ontworpen en gebouwd.

Een meerlaagse woning kan worden gebouwd met een eigentijds en modern ontwerp of landelijk ontwerp. De prettige woonervaring van dit woningtype wordt veelal getypeerd met ruime indelingen en grote raampartijen voor veel lichtinval. Het resultaat? Een prachtige woning die comfort en functionaliteit naadloos combineert.

Lees meer over de kenmerken Vraag ons inspiratiemagazine aan

De unieke kenmerken van een meerlaagse woning

Het ontwerp van een meerlaagse woning is ruimtelijk en biedt diverse mogelijkheden. Kenmerkend zijn onder andere:

  • Meerdere verdiepingen;
  • Moderne, strakke uitstraling;
  • Hedendaags ontwerp;
  • Grote ramen voor veel lichtinval;
  • Open plattegrond;
  • Ruime kamers;
  • Toepasbaar met verschillende woningstijlen;
  • Gebruik van hoogwaardige materialen.

Meerlaagse woning  bouwen met Livingstone

Heeft u altijd de droom gehad om in een moderne meerlaagse villa te wonen, met eigen ingedeelde kamers en grote raampartijen? Livingstone helpt u uw unieke meerlaagse woning te bouwen. Wij begeleiden u door het gehele proces, van advies en ontwerp tot aan de realisatie van uw moderne droomhuis. Onze architecten staan klaar om al uw wensen te bespreken en een uniek ontwerp te creëren dat past bij uw levensstijl.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw meerlaagse woning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Maak vrijblijvend een afspraak Uw unieke huis bouwen

Onze meerlaagse woningen

Livingstone heeft door de jaren heen diverse moderne meerlaagse woningen ontworpen en gebouwd.

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk dan een selectie hieronder.

Over Villa Aerdenhout

Deze villa combineert architectonisch gezien alles wat er op het gebied van klassiek en vorstelijk wonen mogelijk is. Het ontwerp is gebaseerd op de unieke combinatie van de visies van oude en nieuwe bouwmeesters. Met deze villa wordt u rentmeester van een tijdgeest.

Over Villa Kerkrade

Deze unieke jaren ’30 woning is een schitterend ontwerp met een elegante uitstraling. De woning is op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers ontworpen. De kenmerkende rode gevelstenen geven de woning het typische jaren ’30 karakter.

Over Villa Alkemade

Een traditionele villa met een zeer rijke detaillering. Het ontwerp refereert aan begin 20e eeuw wat o.a. terug te zien is in de spitse gevels en ornamenten. De stijlvolle villa is uitgevoerd in een warm-gele baksteen in combinatie met gepotdekselde delen.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Over Livingstone

Livingstone ontwerpt en bouwt op maat gemaakte exclusieve huizen verspreid over heel Nederland. Ons begeleidingstraject omvat het gehele proces, van eerste schets tot oplevering. In samenwerking met lokale bouwpartners wekken we droomwoningen tot leven.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat wij doen? Kom langs op ons inspiratieplein in Breda of vraag ons inspiratieboek aan.

Veelgestelde vragen

Wat is een meerlaagse woning?

Een meerlaagse woning is een eigentijdse en luxe woning met meerdere verdiepingen, een modern ontwerp en een stijlvolle uitstraling.

Wat kost een meerlaagse woning?

Er is geen vastgestelde prijs voor het bouwen van een meerlaagse woning. De totale kosten zijn sterk afhankelijk van uw specifieke woonwensen. Tijdens een gesprek met een van onze architecten kunt u een volledig inzicht krijgen in de kosten. Na het ontwerp ontvangt u een gedetailleerde kostenindicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Is een meerlaagse woning duurzaam?

Bij Livingstone worden alle huizen minimaal volgens de BENG-eisen gebouwd. Ook kunt u bij ons terecht voor een energieneutrale woning of een Nul op de meter-woning. Een duurzame meerlaagse woning is dus geen enkel probleem!

BENG-eisen