Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Droomhuis op maat

De woning van uw dromen op maat

Bouw uw droomhuis op maat

Stap voor stap uw eigen unieke woning creëren die helemaal bij u past. Het is voor velen een droom. Maar voordat er concrete plannen worden gemaakt, loopt het hoofd vaak over van alles wat hierbij komt kijken.

Livingstone is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van woningen op maat. Wij ontzorgen u volledig door optimale begeleiding gedurende het proces. Samen creëren we uw persoonlijke droomhuis: van droom naar werkelijkheid! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze architecten.

De voordelen van een droomhuis op maat

Uw eigen droomhuis laten ontwerpen en bouwen heeft vele voordelen. Livingstone heeft een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

  • Ontwerpvrijheid: bepaal zelf hoe de indeling van de woning eruitziet en wat de oppervlaktes zijn van verschillende ruimtes.
  • Interieurontwerp: creëer uw eigen sfeervolle droominterieur, passend bij uw persoonlijke stijl en woning;
  • Bepaal uw eigen unieke en persoonlijke interieur naar eigen wens en smaak;
  • Duurzaamheid en energie-efficiëntie: maak bewuste(re) keuzes met het oog op de toekomst;
  • Altijd een passend ontwerp binnen de regel- en wetgeving zoals bestemmingsplannen en locatie.

Eigen ontwerp in eigen stijl

Gaat u uw droomhuis op maat bouwen? Dan is dit een spannend én bovenal bijzonder moment in uw leven! Goede hulp, advies en vakmanschap zijn daarom essentieel voor het ontwerp-, bouwproces- en afwerkingsproces. U wilt ten slotte dat de woning voldoet aan al uw woonwensen en past bij uw stijl. 

Bij Livingstone helpen we u van de allereerste kennismaking en schets, tot aan de bouw en realisatie van uw droomhuis. Wij zijn uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. Het vertalen van al uw wensen voor uw droomhuis, is ons belangrijkste doel. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees meer.

Onze gerealiseerde projecten

Villa Breda

Deze stijlvolle villa kent vele fraaie details waaronder de statige entree, verspringende gevels en daken, royale overstekken en een robuuste schoorsteen.

Villa Bunschoten

Villa Bunschoten is een unieke kubistische villa. Dankzij de combinatie van strakke lijnen en de donkere, gemetselde gevels heeft de woning een stoere en tegelijkertijd warme uitstraling.

Villa Noordwijk

Deze luxe, levensloopbestendige woning is ruim van opzet en heeft enkele karakteristieke kenmerken. De imposante entree oogt stijlvol dankzij de strakke belijning die volledig is doorgetrokken naar de eerste verdieping.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Uw droomhuis bouwen met Livingstone

Uw droomhuis daadwerkelijk realiseren? Livingstone is uw persoonlijke en betrokken partner. Samen met ervaren architecten en gespecialiseerde lokale bouwpartners zorgen wij ervoor dat het ontwerp van uw droomhuis voldoet aan al uw wensen en past binnen de regelgeving van uw kavel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze architecten. Samen bouwen we uw droomhuis!

Veelgestelde vragen

Wat is een op maat gemaakte villa?

Een op maat gemaakte villa betekent letterlijk: op maat ontworpen en gebouwd. Livingstone bouwt samen uw unieke droomvilla van ontwerp tot en met de bouw / realisatie. Benieuwd of wij de geschikte partner voor u zijn om uw droomhuis te bouwen? Maak een vrijblijvende afspraak en laten we kennis maken!

Hoeveel kost het om een woning op maat te laten bouwen?

De kosten voor het laten ontwerpen en bouwen van een huis, is geheel afhankelijk van uw woonwensen en -behoeften. Tijdens een eerste gesprek worden al uw wensen in kaart gebracht en gaat de architect aan de slag met een eerste schets. In een volgend gesprek ontvangt u een gerichte prijsindicatie van de totale bouwkosten.

Hoe ziet het ontwerpproces eruit?

Het Livingstone ontwerpproces begint met een eerste ruwe schets, gevolgd door een 3D woningontwerp gemaakt door een van onze architecten. Na akkoord op het woningontwerp wordt u verbonden aan uw persoonlijke kopersbegeleider die u volledig adviseert en begeleidt bij het maken van de juiste keuzes op afwerkingsniveau en comfort. Benieuwd naar het volledige proces? Lees het hier.

Bekijk ons volledige proces

Ik heb nog geen kavel gekocht, kan ik dan al terecht bij Livingstone?

Zeker, bij Livingstone denken we graag met u mee. Bekijk ook eens ons kaveloverzicht in Nederland op onze website of neem contact op.

Kaveloverzicht

Bouwt Livingstone energieneutraal?

Alle villa’s bij Livingstone worden op maat ontworpen. Bij het ontwerp van uw droomwoning houden onze architecten rekening met de norm Bijna EnergieNeutraal Gebouw (BENG). Zij geven advies over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en isolatie. Meer lezen over het bouwen van een duurzame woning?

Energieneutrale woning