Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

De afwerking van uw droomvilla

Creëer uw eigen, unieke en comfortabele thuis

Realiseer uw droomwoning tot in de puntjes

Uw ideale villa moet niet alleen perfect passen bij uw wensen qua vorm en indeling, maar ook aansluiten bij uw persoonlijke stijl. Zowel van buiten als binnen moet dit helemaal matchen, ook op comfortniveau. 

Alles is mogelijk op het gebied van exterieur en interieur. Bij Livingstone bouwen we samen uw droomvilla: vanaf de allereerste schets tot aan het laatste afwerkingsdetail.

Exterieur 

Na het ontwerp van de vorm en indeling van uw villa, kijken we samen naar de buitenzijde van de woning. Het exterieur, ook wel de afwerking van de buitenzijde genoemd, biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een woning met houten afwerking of metselwerk. Een moderne of klassieke uitstraling. Een dakafwerking met dakpannen of een rieten kap. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Samen met uw architect en kopersbegeleider ontdekt u wat er allemaal mogelijk is. Zo realiseert u het exterieur van uw dromen! 

Interieur

Van de buitenzijde gaan we door naar de binnenzijde van uw unieke woning. Misschien wel het leukste deel van het proces: het interieur. Hier komt de sfeer van uw droomvilla echt tot leven. 

Samen met onze architecten en stylisten worden keuzes gemaakt die volledig aansluiten bij uw woonwensen. Strak gestuukte wanden, een speels behang of een prachtige kleur verf op de muur. Een haard met doorkijk zodat twee ruimtes sfeervol verbonden blijven. Een grote hoekbank met zicht op de tuin of verschillende zithoekjes creëren. 

Het kopersbegeleiders team van Livingstone adviseert u gedurende dit proces en begeleidt u. Samen bouwen we aan het echte ‘Welkom Thuis’ gevoel!

Afwerking en comfort met onze kopersbegeleiders 

Onze kopersbegeleiders begeleiden u bij het maken van alle keuzes tijdens het gehele ontwerpproces. Daarnaast geven zij advies op afwerkings- en comfortniveau. Hierbij kunt u denken aan de plaatsing van de keuken, badkamer, haard, poorten en zwembad. Maar ook aan complexere zaken als duurzaamheid, elektra en bepaalde vergunningen.

Bekijk de mogelijkheden hieronder. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

De villa van uw dromen met Livingstone 

We begrijpen dat het kiezen uit talloze opties overweldigend lijkt. Maar geen zorgen! Wij zijn er om u bij elke stap te begeleiden. Samen ontwerpen en bouwen we uw ideale villa op maat, volledig volgens uw wensen. Van de allereerste schets tot aan de laatste afwerking van het interieur. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van het bouwproces van uw nieuwe droomvilla.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Download nu het inspiratieboek of plan vrijblijvend een gesprek in met uw persoonlijke architect!