Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Onze architecten

Laat uw ideeën vertalen naar een
exclusief ontwerp

Laat uw ideeën vertalen naar een exclusief ontwerp

Uw eigen villa laten bouwen: dat is maatwerk. Logisch dus dat u bij Livingstone zelf uw architect kiest om samen uw ideale woning te creëren. Het zijn allemaal echte professionals, die al jarenlang droomwoningen realiseren. Vanaf het allereerste contact zetten zij alles op alles om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Ontmoet onze architecten en ontdek wat hen inspireert. En kies vervolgens die architect die het best bij u past.

Richard Martens

Ik ben al 25 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!

Ontdek de ontwerpen van Richard

Marco Bakkers

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

Ontdek de ontwerpen van Marco

Frank van Ierssel

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.

Ontdek de ontwerpen van Frank

René Heuvelink

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.

Ontdek de ontwerpen van René