Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Onze architecten

Laat uw ideeën vertalen naar een
exclusief ontwerp

Laat uw ideeën vertalen naar een exclusief ontwerp

Uw eigen villa laten bouwen: dat is maatwerk. Logisch dus dat u bij Livingstone zelf uw architect kiest om samen uw ideale woning te creëren. Het zijn allemaal echte professionals, die al jarenlang droomwoningen realiseren. Vanaf het allereerste contact zetten zij alles op alles om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Ontmoet onze architecten en ontdek wat hen inspireert. En kies vervolgens die architect die het best bij u past.

Marco Bakkers

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.

Ontdek de ontwerpen van Marco

Frank van Ierssel

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.

Ontdek de ontwerpen van Frank

René Heuvelink

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.

Ontdek de ontwerpen van René

Rick Apon

Wat ik echt fantastisch vind, is samen met mijn opdrachtgevers ontwerpen en optimaal inspelen op de locatie en het gebruik van de woning. Dankzij mijn brede bouwkundige technische achtergrond kan ik mijn opdrachtgevers goed adviseren. Als ontwerper haal ik voldoening uit het verwezenlijken van de woondromen van mijn opdrachtgevers door mijn kennis, passie en enthousiasme in te zetten.

Ontdek de ontwerpen van Rick

Plan een speeddate met één van onze architecten.

Ontdek in slechts 45 minuten hoe u samen met ons uw dromen werkelijkheid maakt.

Plan een speeddate