Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa bouwen

Wilt u een eigen luxe villa laten bouwen? We realiseren de villa van uw dromen! Livingstone bouwt villa’s door heel Nederland. We bieden verschillende soorten villa’s aan die compleet naar uw wensen en eisen kunnen worden aangepast.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze bestaande villa’s? Geen probleem! Onze architect laat zich graag door u uitdagen! Wij hebben ruime ervaring in het bouwen onder architectuur. Geheel naar uw idee ontwerpen wij een luxe villa voor u en tot in detail werken wij uw wensen uit. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Benieuwd naar de stappen die u doorloopt in aanloop naar uw droomvilla? We nemen u graag mee in het proces:

1. Kom kennismaken!

Een villa bouwen begint met het opdoen van inspiratie en een kennismaking. Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere binnen- en buitendeuren, dakpannen, zonnepanelen, trappen en nog veel meer. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Waarom een villa bouwen
Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan
Voordelen villa laten bouwen

2. Schetsontwerp en prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Vrij ontwerp of maatwerk. Op basis van uw wensen tijdens de kennismaking gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

3. Uw villa wordt in 3D ontworpen

U wilt natuurlijk weten hoe uw villa er straks precies uit komt te zien. Daarom presenteren wij uw villa in 3D en zetten aan de hand daarvan samen met u de puntjes op de i. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

4. Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We kunnen nu bijna van start met de bouw van uw droomvilla!

5. Villa bouwen: we gaan van start!

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw moderne villa.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

6. Oplevering van uw droomvilla

Is het bouwen van uw exclusieve villa klaar? Dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering!

Welkom thuis!

Het bouwen van uw nieuwe villa is klaar. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Exclusieve villabouw? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen luxe villa bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast ons inspiratieboek, vindt u op onze website ook verschillende soorten villa’s.

villa bouwen