Maak een afspraak!

Villa bouwen

Wilt u een eigen luxe villa laten bouwen? We realiseren de villa van uw dromen! Livingstone bouwt villa’s door heel Nederland. We bieden verschillende soorten villa’s aan die compleet naar uw wensen en eisen kunnen worden aangepast.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze bestaande villa’s? Geen probleem! Onze architect laat zich graag door u uitdagen! Wij hebben ruime ervaring in het bouwen onder architectuur. Geheel naar uw idee ontwerpen wij een luxe villa voor u en tot in detail werken wij uw wensen uit. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Kom kennismaken!

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere binnen- en buitendeuren, dakpannen, zonnepanelen, trappen en nog veel meer. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

Een van onze architecten zal tijdens het eerste gesprek uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Schetsontwerp en prijsopgave

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! Vrij ontwerp of maatwerk. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het ontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

villa bouwen

Uw villa wordt in 3D ontworpen

U wilt natuurlijk weten hoe uw villa er straks precies uit komt te zien. Daarom presenteren wij uw villa in 3D en zetten aan de hand daarvan samen met u de puntjes op de i. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We kunnen nu bijna van start met de bouw van uw droomvilla!

catalogus woning

Villa bouwen: we gaan van start!

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw villa.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

Oplevering van uw droomvilla

Is het bouwen van uw villa klaar? Dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering!

villa bouwen

Welkom thuis!

Het bouwen van uw woning is klaar. Welkom thuis! Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen luxe villa bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast ons inspiratieboek, vindt u op onze website ook verschillende soorten villa’s.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag