Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Den Haag

Over Villa Den Haag

Deze royale, open woning kent enkele opvallende kenmerken zoals de verspringende gevels, het witte strakke stucwerk in combinatie met de houten delen, de grote glaspartijen, en de ruime overkapping en dakterrassen.

Ook de indeling is ruim van opzet, met op de begane grond een woonkamer, zitkamer en woonkeuken. Dankzij de dubbele berging en bijkeuken wordt nog extra ruimte gecreëerd.
De eerste verdieping is luxe ingericht met maar liefst 4 slaapkamers. Al deze kamers hebben een eigen inloopkast én badkamer!
Daarnaast is hier ook een fitnesskamer en een wasruimte gerealiseerd en heeft u toegang tot 2 dakterrassen.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel 076 – 5735 735 en plan direct een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 437 m2 Kamers: 7 Inhoud: 2.279 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.