Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Ons proces

Samen bouwen we de woning van uw dromen

Het proces in 5 stappen

Wilt u de woning van uw dromen laten bouwen? Livingstone is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van unieke op maat gemaakte villa’s door heel Nederland. 

Bij de bouw van een woning is het erg belangrijk om een gestroomlijnd proces te hebben, zodat alles soepel verloopt. Juist door het hebben van een duidelijk gestructureerd proces, kunnen we flexibel blijven en inspelen op uw behoeften. Hieronder laten we u graag kennismaken met ons proces, stap voor stap.

1

Kennismaking

Tijdens onze eerste ontmoeting brengen we uw wensen in kaart en kijken we mee naar de mogelijkheden van uw kavel. Vervolgens bespreken we uw verwachtingen, zodat we een goede basis kunnen leggen voor de samenwerking. 

Plan vrijblijvend een afspraak
2

Schetsontwerp en prijsopgave

Met uw wensen in gedachten gaan onze ervaren architecten aan de slag. Ze vertalen uw visie naar een gedetailleerd 3D-ontwerp van uw droomwoning, inclusief een overzicht van de daadwerkelijke bouwkosten. Zo heeft u een goed beeld van de kosten om uw droomvilla te bouwen.

Maak kennis met onze architecten
3

Kopersbegeleiding

Uw persoonlijke kopersbegeleider adviseert u bij het maken van de keuzes over het afwerkings- en comfortniveau. De kopersbegeleider begeleidt u vanaf de goedkeuring van het ontwerp tot en met het tekenen van de aannemingsovereenkomst met uw bouwpartner.

Meer over kopersbegeleiding
4

Bouw & realisatie

Vervolgens neemt onze bouwpartner het over en wordt de bouw van uw droomvilla in werking gezet. Uw op maat gemaakte woning bestellen we casco, wat zorgt voor een efficiënt bouwproces en een relatief snelle oplevering. Gedurende het bouwproces houden we u op de hoogte van de voortgang en zorgen we voor een transparante communicatie.

Bekijk het Livingstone bouwsysteem
5

Oplevering

De grote dag is aangebroken: de oplevering van uw op maat gemaakte villa. Samen met u inspecteren we de hele woning om er zeker van te zijn dat alles voldoet aan uw verwachtingen. Pas wanneer u tevreden bent, overhandigen we officieel de sleutels van uw droomhuis. We nemen de tijd om dit bijzondere moment te vieren en u te feliciteren met uw nieuwe thuis.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer

Uw droomvilla bouwen met Livingstone

Livingstone is gespecialiseerd in de bouw van exclusieve woningen op maat. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van uw huis wordt u volledig ontzorgd. Zo kunt u zelf genieten van het gehele proces. Onze architecten maken graag vrijblijvend een schets voor u op maat inclusief een prijsopgave. Op deze manier komt u niet voor onverwachtse kosten te staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek ons inspiratieplein in Breda of vraag alvast ons inspiratieboek aan om een beter beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Veelgestelde vragen

Wat kost een huis bouwen bij Livingstone?

De kosten van uw woning zijn afhankelijk van uw persoonlijke woonwensen en het uiteindelijke ontwerp. Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze architecten maken we dit graag inzichtelijk voor u. Na het ontwerp kunt u ook direct een kostenindicatie van de bouw van uw nieuwe woning.

Kies ik bij Livingstone zelf mijn architect?

Bij Livingstone begrijpen we dat het bouwen van uw eigen villa maatwerk is. Daarom geven we u de vrijheid om uw eigen architect te kiezen, zodat u samen uw ideale woning kunt creëren. Onze architecten zijn ervaren professionals die al vele jaren droomwoningen hebben gerealiseerd. Vanaf het eerste contact stellen zij alles in het werk om een woning te ontwerpen die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Ik heb nog geen kavel gekocht, kan ik dan al terecht bij Livingstone?

Tuurlijk! Bij Livingstone denken we graag met u mee. Bekijk ook eens ons kaveloverzicht in Nederland op onze website of neem contact op.

Wat zijn de mogelijkheden van een huis bouwen bij Livingstone?

Of u op zoek bent naar jaren ‘30 woning, notariswoning of herenhuis. Bij Livingstone kunt u voor elke woonwens terecht. Wij maken op basis van uw wensen een schets op maat. Hierbij houden we rekening met het bestemmingsplan en de regelgeving.

Wat gebeurt er na de oplevering van het huis?

Uw huis is opgeleverd en dan? Bij Livingstone geniet u van een uitstekende nazorg. Zo kunt u altijd bij ons terecht als u nog vragen en/of opmerkingen heeft. Zelfs na de bouw van uw huis.