Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa BredaDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa Breda

Deze stijlvolle villa kent vele fraaie details waaronder de statige entree, verspringende gevels en daken, royale overstekken en een robuuste schoorsteen. De grote raampartijen zorgen voor een open en lichte sfeer!

De imposante entree oogt ruim en open dankzij de prachtige vide bij de voordeur. Via de dubbele deuren heeft u toegang tot de royale living met ruimte voor een zit- en een woonkamer. Ook de grote leefkeuken, met aansluitende bijkeuken, biedt veel woonplezier. Op de begane grond zijn ook een slaapkamer, met extra toilet, inloopkast en badkamer, en een separate werkkamer gerealiseerd. Dankzij de veranda aan de achterzijde van de woning kunt optimaal genieten van de tuin. Op de eerste verdieping zijn nog 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte gecreëerd. De zolder is via een vaste trap te bereiken.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Oppervlakte: 466 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.695 m3 Goothoogte: 6,3 m Nokhoogte: 9,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag