Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa NoordwijkDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa Noordwijk

Deze luxe, levensloopbestendige woning is ruim van opzet en heeft enkele karakteristieke kenmerken. De imposante entree oogt stijlvol dankzij de strakke belijning die volledig is doorgetrokken naar de eerste verdieping. Dit strakke lijnenspel komt in de hele woning terug met de royale raampartijen.

De volledig rietgedekte kap geeft deze villa een landelijke uitstraling. De verspringing in de dakvormen maakt het geheel wat speelser en knusser. De achterzijde van de woning is royaal uitgebouwd in dezelfde sfeer. Hier komt het contrasterend kleurgebruik in de stenen goed tot zijn recht. Opvallend zijn hier de twee robuuste schoorstenen, zij maken het ontwerp echt compleet.

Deze levensloopbestendig villa heeft veel woon- en leefruimte.  Via de ruime entree heeft u toegang tot de enorme leefkeuken. Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, woonkamer en separate tv kamer. Ook zijn op de begane grond nog een werkkamer, een berging en technische ruimte gecreëerd. In de ruime uitbouw zijn een slaapkamer, met inloopkast, en een badkamer gerealiseerd.
Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers, twee badkamers, hobbykamer en een berging. Uiteraard is de indeling geheel naar eigen wens in te richten.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Oppervlakte: 255 m2 Kamers: 9 Inhoud: 1.341 m3 Goothoogte: 3,1 m Nokhoogte: 8,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag