Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Noordwijk

Over Villa Noordwijk

Deze luxe, levensloopbestendige woning is ruim van opzet en heeft enkele karakteristieke kenmerken. De imposante entree oogt stijlvol dankzij de strakke belijning die volledig is doorgetrokken naar de eerste verdieping. Dit strakke lijnenspel komt in de hele woning terug met de royale raampartijen.

De volledig rietgedekte kap geeft deze villa een landelijke uitstraling. De verspringing in de dakvormen maakt het geheel wat speelser en knusser. De achterzijde van de woning is royaal uitgebouwd in dezelfde sfeer. Hier komt het contrasterend kleurgebruik in de stenen goed tot zijn recht. Opvallend zijn hier de twee robuuste schoorstenen, zij maken het ontwerp echt compleet.

Deze levensloopbestendig villa heeft veel woon- en leefruimte.  Via de ruime entree heeft u toegang tot de enorme leefkeuken. Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, woonkamer en separate tv kamer. Ook zijn op de begane grond nog een werkkamer, een berging en technische ruimte gecreëerd. In de ruime uitbouw zijn een slaapkamer, met inloopkast, en een badkamer gerealiseerd.
Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers, twee badkamers, hobbykamer en een berging. Uiteraard is de indeling geheel naar eigen wens in te richten.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 255 m2 Kamers: 9 Inhoud: 1.341 m3 Goothoogte: 3,1 m Nokhoogte: 8,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.