Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Bunschoten

Over Villa Bunschoten

Villa Bunschoten is een unieke kubistische villa. Dankzij de combinatie van strakke lijnen en de donkere, gemetselde gevels heeft de woning een stoere en tegelijkertijd warme uitstraling. De berging aan de voorzijde is gemetseld in dezelfde donkere kleur steen, waardoor het een geheel wordt.

Aan de voorzijde van de woning wordt de privacy van onze opdrachtgever gewaarborgd. De achterzijde is met de royale raampartijen juist open en licht. De houten accenten afwisselend op de begane grond en de eerste verdieping maken het ontwerp echt helemaal af.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Onze architecten horen graag meer over uw bouwplannen en maken graag een ontwerp op maat. Plan een afspraak, bel 076 – 5735 735 of loop eens binnen op ons inspiratieplein!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 191 m2 Kamers: 5 Inhoud: 819 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!