Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Bunschoten

Over Villa Bunschoten

Villa Bunschoten is een unieke kubistische villa. Dankzij de combinatie van strakke lijnen en de donkere, gemetselde gevels heeft de woning een stoere en tegelijkertijd warme uitstraling. De berging aan de voorzijde is gemetseld in dezelfde donkere kleur steen, waardoor het een geheel wordt.

Aan de voorzijde van de woning wordt de privacy van onze opdrachtgever gewaarborgd. De achterzijde is met de royale raampartijen juist open en licht. De houten accenten afwisselend op de begane grond en de eerste verdieping maken het ontwerp echt helemaal af.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Onze architecten horen graag meer over uw bouwplannen en maken graag een ontwerp op maat. Plan een afspraak, bel 076 – 5735 735 of loop eens binnen op ons inspiratieplein!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 191 m2 Kamers: 5 Inhoud: 819 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.