Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Prefab woning

Een prefab woning, maar volledig op maat

Een prefab woning op maat

Wilt u graag de voordelen van een prefab woning en een woning volledig op maat? Livingstone biedt het beste van deze twee werelden. Uw woning wordt volledig op maat ontworpen en vervolgens geprefabriceerd. U heeft zo een woning volledig op maat, met een efficiënt en snel bouwproces. 

Lees meer over de kenmerken

De voordelen van een prefab woning

Geprefabriceerde woningen zijn superieur en zijn daarmee de toekomst voor de woningbouw. Dit biedt u veel voordelen. 

Samen met de architect worden uw wensen in kaart gebracht en kijken we samen naar de mogelijkheden van de kavel. De voordelen van een prefab woning bij Livingstone:

  • U geniet van volledige ontwerpvrijheid, inclusief hulp, advies en plan van onze architect naar eigen wens;
  • Talloze mogelijkheden voor uw in- en exterieur;
  • Een efficiënt en snel bouwproces;
  • Minder stikstof op de bouwplaats;
  • Een woning volledig op maat op basis van uw persoonlijke wensen.

Prefab woning bouwen met Livingstone

Livingstone gaat een stap verder dan een standaard prefab woning. Wij ontwerpen en bouwen samen met u uw droomhuis naar wens. Onze woningen worden gebouwd met een maatwerk prefab casco. Alle andere onderdelen zoals buitenmuren, dakafwerking, binnenafwerking en installatie worden op de bouwplaats aangebracht. Hierdoor hebben wij de volledige vrijheid om een woning te ontwerpen naar uw persoonlijke wens. 

Dit complete proces begint met een exclusief ontwerp dat u zelf bepaalt. Livingstone biedt u de handvatten die u nodig heeft: van persoonlijke ontwerpers en architecten tot bouwpartners en kopersbegeleiders. De lijntjes zijn bij ons kort voor een prettige en efficiënte werkwijze. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw prefab casco woning? Maak kennis met Livingstone.

Maak vrijblijvend een afspraak

Onze prefab woningen

Samen met ervaren architecten en bouwpartners heeft Livingstone door de jaren heen al veel mooie, verschillende projecten gerealiseerd.
Bekijk hieronder een aantal van onze ontwerpen. 

Over Villa Alkemade

Een traditionele villa met een zeer rijke detaillering. Het ontwerp refereert aan begin 20e eeuw wat o.a. terug te zien is in de spitse gevels en ornamenten. De stijlvolle villa is uitgevoerd in een warm-gele baksteen in combinatie met gepotdekselde delen.

Over Villa Gouda

Villa Gouda is een exclusief ontwerp met verschillende kenmerkende detailleringen zoals het metselwerk tussen de ramen in de voorgevel, de verspringende gevel aan de achterzijde en de imposante schoorsteen.

Over Villa Honselersdijk

Dit exclusieve villa ontwerp kenmerkt zicht door het stoere uiterlijk. De verschillende materialen en kleuren vormen samen een schitterende geheel. De imposante entree is de blikvanger aan de voorzijde van de woning. De houten details in de gevels zijn een speelse toevoeging.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek

Over Livingstone

Livingstone ontwerpt en bouwt exclusieve villa’s op maat door heel Nederland. Wij begeleiden en ontzorgen u gedurende het hele proces, van schets tot oplevering. Door samen te werken met lokale bouwpartners realiseren we elke droomwoning op maat, die voldoet aan alle woonwensen. Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen? Bezoek ons inspiratieplein in Breda of vraag ons inspiratieboek aan.

Veelgestelde vragen

Wat is een prefab woning?

Een prefab woning is een woning die vooraf in een fabriek wordt gefabriceerd. Hierdoor is het mogelijk om in korte tijd een volledige woning te plaatsen op locatie. Hiermee geniet u van vele voordelen.

Wat zijn de voordelen van een prefab woning?

Bij het bouwen van een maatwerk prefab woning bij Livingstone bent u vrij in het samenstellen van uw droomwoning. Zo wordt er een ontwerp, inclusief hulp, advies en plan van onze architect naar eigen wens gerealiseerd, zijn er talloze mogelijkheden voor uw in- en exterieur en verloopt het bouwproces snel. Een woning op maat die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Wat is het verschil tussen een prefab woning en cataloguswoning?

Een prefab woning is de wijze waarop het casco wordt gebouwd. Hierbij wordt het skelet van de woning vooraf gefabriceerd in een fabriek. Het is hiermee mogelijk om een woning snel te bouwen op locatie. Een cataloguswoning is een woning die u kunt kiezen uit een catalogus. Hierbij heeft u slechts keuze uit enkele modellen, zonder dat u hier verandering in kunt brengen.