CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Kiest u voor een standaard prefab woning of voor een Livingstone woning: in 7 stappen realiseren we uw droomhuis

Wij realiseren graag de villa van uw dromen! Livingstone bouwt echter geen standaard prefab woningen. Wij bouwen in heel Nederland prefab casco woningen met een traditioneel afgewerkte buitenkant. Veel mensen denken dat bij een prefab woning niets te kiezen valt. Integendeel zelfs, u heeft bij Livingstone tal van mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren.  In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Stap 1: Kennismaking

Een standaard prefab huis kunnen wij u niet bieden, maar in onze showroom in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en daarnaast talloze keuzemogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, zonnepanelen, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal een van onze architecten al uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden van Livingstone.

Bent u nieuwsgierig naar onze showroom? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Stap 2: Schetsontwerp en prijsopgave

Voor iedere bouwwens kunt u bij Livingstone terecht! Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard houden zij rekening met de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het schetsontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Stap 3: Definitief 3D ontwerp

Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Wij leggen het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente wanneer u akkoord bent.

prefab huis
Prefab woning
prefab huis
prefab huis
Woningontwerp van de maand

Stap 4: Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We gaan nu bijna aan de slag met de bouw van uw droomhuis!

Stap 5: Prefab casco met een traditioneel afgewerkte buitenkant

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw droomhuis.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan daarna de traditionele afwerking starten.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Hierdoor is de bouw van uw woning altijd gegarandeerd. Daarnaast komt Livingstone de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na. Lees meer over onze 7 zekerheden.

Stap 6: Oplevering

Een grondige kwaliteitscontrole vinden wij belangrijk. Of het nu gaat om een standaard prefab huis of zoals bij Livingstone om een unieke woning op maat. Na deze controle wordt u uitgenodigd voor de oplevering van uw huis.

Stap 7: Welkom Thuis in uw droomhuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Geen standaard prefab woning, maar uw eigen unieke woning met traditionele afwerking is nu uw droomhuis geworden. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Bent u overtuigd en wilt u in plaats van een standaard prefab woning, een uniek huis bouwen die geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek met prijslijst aan.

Huis bouwen
Herbergier_Rechtsvoor
Huis bouwen

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan