Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Kiest u voor een standaard prefab woning…

…of voor een Livingstone woning?

Wij realiseren graag de villa van uw dromen! Livingstone bouwt echter geen standaard prefab woning. Wij bouwen in heel Nederland prefab casco woningen met een traditioneel afgewerkte buitenkant. Veel mensen denken dat hierbij niets te kiezen valt. Integendeel zelfs, u heeft bij Livingstone tal van mogelijkheden om uw droomhuis te laten bouwen. In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen. Zo ontdekt u eenvoudig het type woning dat het beste bij u past. Een prefab woning wordt ook wel een cataloguswoning genoemd.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met één van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Geen standaard prefab woning, onze architecten helpen u graag verder!

Een standaard prefab woning bouwen kunnen wij u niet bieden, maar op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte modelwoningen en daarnaast talloze keuzemogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, zonnepanelen, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal een van onze architecten al uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden van Livingstone.

Bent u nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

prefab woning
Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan
Waarom een prefab woning

Schetsontwerp en prijsopgave

Voor iedere bouwwens kunt u bij Livingstone terecht! Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard houden zij rekening met de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Het schetsontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Definitief 3D ontwerp

Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Wij leggen het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente wanneer u akkoord bent.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We gaan nu bijna aan de slag met de bouw van uw droomhuis!

Prefab casco met een traditioneel afgewerkte buitenkant

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw droomhuis. Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan daarna de traditionele afwerking starten.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Hierdoor is de bouw van uw woning altijd gegarandeerd. Daarnaast komt Livingstone de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na.

Oplevering

Een grondige kwaliteitscontrole vinden wij belangrijk. Of het nu gaat om standaard prefab bouw of zoals bij Livingstone om een unieke woning op maat. Na deze controle wordt u uitgenodigd voor de oplevering van uw huis.

Welkom Thuis in uw droomhuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Geen kant en klare prefab woning, maar uw eigen unieke woning met traditionele afwerking is nu uw droomhuis geworden. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Geen standaard prefab woning maar een Livingstone huis bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u in plaats van een standaard prefab woning, een uniek eigen huis bouwen die geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

Kenmerken prefab woning