sluiten
CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Prefab woning: in 7 stappen realiseren we uw droomhuis

Wilt u een prefab woning laten bouwen? In 7 stappen realiseren we de villa van uw dromen! Veel mensen denken dat bij een prefab woning niets te kiezen valt. Integendeel zelfs, u heeft een tal van mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren. Livingstone bouwt prefab woningen door heel Nederland. We bieden verschillende soorten villa’s aan die compleet naar uw wensen en eisen kunnen worden aangepast.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze bestaande villa’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Stap 1: Kennismaking

In onze showroom in Breda vindt u vier volledig ingerichte model prefab woningen en talloze keuze-mogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, zonnepanelen, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal een van onze architecten al uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar onze showroom? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Stap 2: Schetsontwerp en prijsopgave

Voor iedere bouwwens kunt u bij Livingstone terecht! Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard houden zij rekening met de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het schetsontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

Stap 3: Definitief 3D ontwerp

Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Wij leggen het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente wanneer u akkoord bent.

Architect prefab woning bouwen
Prefab woning
Schets van de maand september
Schets van de maand september
Woningontwerp van de maand

Stap 4: Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We gaan nu bijna aan de slag met de bouw van uw droomhuis!

Stap 5: Prefab woning bouwen

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw droomhuis.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan de afbouw beginnen.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Hierdoor is de bouw van uw woning altijd gegarandeerd. Daarnaast komt Livingstone de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na. Lees meer over onze 7 zekerheden.

Stap 6: Oplevering

Is het bouwen van uw prefab woning klaar? Dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de oplevering van uw huis.

Stap 7: Van prefab woning naar droomhuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Uw prefab woning is nu uw droomhuis geworden. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Bent u overtuigd en wilt u een eigen prefab woning bouwen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek met prijslijst aan.

Huis bouwen
Herbergier_Rechtsvoor
Huis bouwen

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan