Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Kiest u voor een standaard prefab woning…

…of voor een Livingstone woning?

Wij realiseren graag de villa van uw dromen! Livingstone bouwt prefab woningen waarbij het betoncasco helemaal vooraf wordt ontworpen, op maat wordt gefabriceerd en compleet op de bouw arriveert, inclusief alle sparingen voor ramen en deuren en inclusief alle voorzieningen voor de installaties. Dat bespaart dus veel tijd op de bouwplaats!

Prefab bouw betekent bij Livingstone dus niet dat u bij het laten bouwen van de woning een keuze moet maken uit bestaande ontwerpen zoals bij een cataloguswoning. Bij ons wordt elk model en type woning volledig naar de persoonlijke woonwensen van de opdrachtgever in 3D ontworpen en gefabriceerd. Samen met een van onze architecten gaat u aan de slag en wordt er een ontwerp op maat gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij, naast uw specifieke wensen, ook altijd naar de regelgeving die op de kavel van toepassing is. Na opbouw van het casco wordt de buitenzijde traditioneel afgewerkt met de door u gekozen materialen.

Verder kijken dan een standaard prefab huis? Laat u inspireren door de gerealiseerde villa’s in ons inspiratieboek en op deze website!

Geen standaard prefab woning, onze architecten helpen u graag verder!

Wij bieden u niet aan om een standaard prefab woning te laten bouwen, maar op ons inspiratieplein in Breda vindt u wel vier volledig ingerichte modelwoningen en daarnaast talloze keuzemogelijkheden in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, zonnepanelen, plafondhoogtes, trappen en nog veel meer. Zo profiteert u van het beste van beide werelden!

Tijdens het kennismakingsgesprek zal een van onze architecten al uw vragen beantwoorden en vertellen over de verschillende mogelijkheden van Livingstone.

Bent u nieuwsgierig naar ons inspiratieplein? Neem alvast digitaal een kijkje binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Schetsontwerp en prijsopgave

Voor iedere bouwwens kunt u bij Livingstone terecht! Op basis van uw wensen gaan onze eigen architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard houden zij rekening met de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

Het schetsontwerp en de prijsopgave worden vervolgens aan u gepresenteerd.

prefab woning

Definitief 3D ontwerp

Het schetsontwerp wordt door ons uitgewerkt tot een gedetailleerd, definitief 3D ontwerp waarin we diverse opties vastleggen. Wij leggen het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente wanneer u akkoord bent.

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en onze bouwpartner. We gaan nu bijna aan de slag met de bouw van uw droomhuis!

prefab woning

Prefab casco met een traditioneel afgewerkte buitenkant

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan is het tijd om te starten met het bouwen van uw droomhuis.

Livingstone bestelt het casco. Onze bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Daarna wordt binnen enkele weken de cascowoning geplaatst en kan daarna de traditionele afwerking starten.

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Hierdoor is de bouw van uw woning altijd gegarandeerd. Daarnaast komt Livingstone de garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit altijd na.

Oplevering

Een grondige kwaliteitscontrole vinden wij belangrijk. Of het nu gaat om een standaard prefab huis of zoals bij Livingstone om een unieke woning op maat. Na deze controle wordt u uitgenodigd voor de oplevering van uw huis.

een prefab woning

Welkom Thuis in uw droomhuis!

Het bouwen van uw droomhuis is klaar. Welkom thuis! Geen kant en klare prefab woning, maar uw eigen unieke woning met traditionele afwerking is nu uw droomhuis geworden. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Geen standaard prefab woning maar een Livingstone huis bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u in plaats van een standaard prefab woning, een uniek eigen huis bouwen die geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan via onze website.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag