Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Honselersdijk

Over Villa Honselersdijk

Dit exclusieve villa ontwerp kenmerkt zich door het stoere uiterlijk. De verschillende materialen en kleuren vormen samen een schitterende geheel. De imposante entree is de blikvanger aan de voorzijde van de woning. De houten details in de gevels zijn een speelse toevoeging. De achterzijde van de woning is voorzien van royale raampartijen waardoor veel lichtinval is gegarandeerd. Dit geeft de woning een open en lichte sfeer.

Net zoals al onze andere woningen, is ook deze villa op maat ontworpen door een van onze architecten. Heeft u bouwplannen? Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u eerst nog meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.