Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Samen realiseren we uw droomvilla

Livingstone ontzorgt u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Wij begeleiden u bij uw keuzes gedurende het gehele traject! Het creëren van uw droomvilla begint bij het maken van een goed ontwerp, gevolgd door het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau.

Om uw droomvilla te kunnen realiseren, is een goede planning heel belangrijk. Het is voor u van belang om hier voldoende tijd aan te besteden. Wij begeleiden u hierin graag en leggen u hier graag uit hoe we samen uw droomvilla realiseren. Bekijk de animatie.

Stap voor stap naar uw droomwoning

Afspraken met Livingstone

Onze specialisten begeleiden en ontzorgen u volledig. Tijdens de verschillende afspraken maken we de plannen samen steeds concreter.

Welstand en Vergunningen

We zorgen dat de welstandscommissie uw ontwerp goedkeurt en dat alle vergunningen zijn geregeld. Daar hebt u geen omkijken naar.

Financiering

Samen met onze partner Geijsel Kroon helpen we u bij het verkrijgen van de juiste financiering en het tijdig aanleveren van de benodigde stukken.

Afspraken met Livingstone partners

Samen met onze woonconceptpartners gaat u aan de slag om ontwerpen te maken voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, verlichting en tuin.

Van sondering tot fundering

De bouwplaats-specialist checkt de kavel, neemt maatregelen voor nutsvoorzieningen, riolering en fundering. De constructeur berekent de fundering.

Grip op de planning

Als u nu de Livingstone app downloadt, hebt u de planning altijd bij de hand. Zo houdt u heel gemakkelijk overzicht en weet u wanneer u tijd moet vrijhouden voor een afspraak met uw architect. Of met de ontwerper van bijvoorbeeld uw tuin of keuken. Bovendien leest u hier hoe u zich op elk gesprek voorbereidt en vindt u er de documenten die u daarvoor eventueel nodig heeft. Ook fijn: is er iets klaar, dan kunt u dat in de app meteen afvinken.

Inzicht in uw kosten

Natuurlijk wilt op voorhand weten waar u aan toe bent als u uw droomvilla realiseert. Ook financieel. De technische omschrijving van onze woningen is daarom transparant en zo compleet mogelijk. Maar u moet ook weten wat de eventuele bijkomstige kosten zijn, zodat u exact weet welke investering nodig is. Vul daarom online het handige overzicht in op Mijn Livingstone of download de totaalberekening.

Technische omschrijving

In de technische omschrijving staat precies beschreven welke voorzieningen we tijdens de bouw treffen. Net als de gerealiseerde voorzieningen bij de oplevering. Zo beschrijven we bijvoorbeeld de aansluitingen voor water, elektra en riolering. Daarnaast leest u hoe we te werk gaan tijdens het bouwproces en hoe we uw woning en perceel opleveren. Ook lichten we toe wie waarvoor verantwoordelijk is. Heel helder.
inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag