Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Samen realiseren
we uw complete villa

Met een interieur passend bij uw smaak en woning
Met de keuken en badkamer die u altijd al wenste
Met functionele en sfeervolle verlichting
Met haarden die de sfeer verhogen
Met een tuin om het hele jaar van te genieten

We regelen alles: van a tot z

Livingstone ontzorgt u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Wij begeleiden u bij uw keuzes gedurende het gehele traject! Het creëren van uw droomvilla begint bij het maken van een goed ontwerp, gevolgd door het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau.

Om uw droomvilla te kunnen realiseren, is een goede planning heel belangrijk. Het is voor u van belang om hier voldoende tijd aan te besteden. Wij begeleiden u hierin graag en leggen u hier graag uit hoe we samen uw droomvilla realiseren.

Uw hele villa tot in de kleinste details afgewerkt

Een eigen huis bouwen waarin al uw wensen samenkomen, dat is geweldig! Maar het betekent ook dat u heel veel keuzes moet maken. Dat kan soms overweldigend zijn en kost ook veel tijd. De kopersbegeleider van Livingstone helpt u daarom om de juiste keuzes op het juiste moment te maken. Of het nu gaat om de afwerking, duurzaamheid, interieur, keuken en sanitair, verlichting, haarden of tuin: alles komt aan de orde. Stap voor stap. Heel ontspannen.

De kopersbegeleiders helpen u bij elke stap

Stap voor stap naar uw droomwoning

Livingstone ontzorgt u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Daarom begeleiden we u bij uw keuzes en zorgen we ook voor een goede, heldere planning.
Zo zorgen we er samen voor dat het bouwproces soepel verloopt.

Hieronder ziet u dat wij u op alle vlakken ondersteunen. Zo maakt u zorgeloos uw dromen waar.

Afspraken met Livingstone

Onze specialisten begeleiden en ontzorgen u volledig. Tijdens de verschillende afspraken maken we de plannen samen steeds concreter.

Welstand en Vergunningen

We zorgen dat de welstandscommissie uw ontwerp goedkeurt en dat alle vergunningen zijn geregeld. Daar hebt u geen omkijken naar.

Financiering

Samen met onze partner Geijsel Kroon helpen we u bij het verkrijgen van de juiste financiering en het tijdig aanleveren van de benodigde stukken.

Afspraken met Livingstone partners

Samen met onze woonconceptpartners gaat u aan de slag om ontwerpen te maken voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, verlichting en tuin.

Van sondering tot fundering

De bouwplaats-specialist checkt de kavel, neemt maatregelen voor nutsvoorzieningen, riolering en fundering. De constructeur berekent de fundering.

De complete aankleding van uw woning

Terwijl het ontwerp van uw droomwoning ter beoordeling ligt bij de welstandscommissie, heeft u de tijd om de aankleding van uw huis verder uit te werken. We helpen u om persoonlijke ontwerpen te maken voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, verlichting en tuin. Zo kunnen we inspelen op onze werkwijze en de afgesproken planning in het oog houden. Bovendien weet u hierdoor zeker dat het lichtplan bijvoorbeeld volledig is toespitst op uw interieurontwerp. En dat ook alle leidingen, schoorsteenkanalen et cetera direct in ons ontwerp zijn geïntegreerd. Het biedt u dé garantie dat uw droomwoning tot in detail klopt.
Verbonden door vakmanschap met onze bouwpartners

Livingstone realiseert unieke woningen, overal in Nederland. Dit doen we samen met vaste, lokale bouwpartners, die bekend zijn met onze werkwijze. Vakmanschap: dat is wat ons verbindt. Omdat we vaker samenwerken, zijn de lijntjes kort en werken we uiterst efficiënt. En natuurlijk wordt u uitgenodigd om op de bouw te komen kijken, zodat u zelf kunt ervaren hoe uw woning steeds meer vorm krijgt

Bouwpartners