Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Boerderijwoning bouwen

Wij ontwerpen en bouwen villa's volledig op maat

Een boerderijwoning bouwen met Livingstone

Wilt u graag een boerderijwoning laten bouwen? Livingstone ontwerpt en bouwt volledig op maat gemaakte villa’s in verschillende bouwstijlen. De stijl van een boerderijwoning komt voort uit de klassieke elementen van een historische boerderij. Zo ziet u deze bouwstijl terug met rieten kappen, een eenduidige vorm met prominente kap en kenmerken die voortkomen uit de streek. Hierbij valt te denken aan een specifieke kleurstelling, het toepassen van luiken, accenten met houten delen in de gevels en dergelijke. Deze details geven de woning een warme uitstraling.

Livingstone bouwt uw woning volledig naar uw persoonlijke wens. Wij ontzorgen u volledig tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Dit komt Livingstone als centraal punt fungeert voor alle partijen (architecten, kopersbegeleiders en bouwpartners). U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze architecten. 

Lees meer over het proces Maak vrijblijvend een afspraak

Ontwerp uw boerderijwoning met uw eigen architect

Er komen veel aspecten kijken bij het bouwen van een boerderijwoning. Zo kunt u denken aan het kiezen van de locatie, het kopen van een kavel en zorgen dat uw toekomstige woning voldoet aan het beeldkwaliteitsplan. Wij helpen u met het ontwerpen van uw toekomstige boerderijwoning. 

Uw eigen architect

De architecten van Livingstone hebben talloze droomvilla’s gerealiseerd. Tijdens het eerste gesprek worden uw persoonlijke woonideëen in kaart gebracht en gaan we de mogelijkheden van uw kavel na. Tijdens de vervolgafspraak presenteren we het eerste schetsontwerp. Is dit uw droomwoning? Dan presenteren wij een vaste prijs en kunnen we samen uw droomwoning gaan realiseren. Bekijk ons volledige proces zodat u weet wat u te wachten staat. 

Ontwerp uw boerderijwoning in drie stappen

1

Oriënterend gesprek

Tijdens het oriënterend gesprek bekijken we uw wensen, bieden we hulp bij het kiezen van de ideale kavel en kijken we naar de mogelijkheden op uw kavel.

2

Schetsontwerp

In het vervolggesprek gaan we verder met het woningontwerp. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften.

3

Villa in 3D en prijsopgave

U ontvangt het ontwerp van uw droomwoning in 3D met daarbij een gerichte prijsindicatie van de bouwkosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan tijdens de bouw van uw droomvilla.

Bekijk onze gerealiseerde villa’s

De architecten van Livingstone hebben door de jaren heen al vele exclusieve woningen ontworpen en gebouwd door heel Nederland. Elk villaontwerp is een vertaling van de persoonlijke wensen en voorkeuren van de toekomstige bewoners. Bekijk een selectie van onze gerealiseerde boerderijwoningen.

 

Over Villa Zeist

Deze royale villa heeft een luxe uitstraling dankzij de combinatie van gemetselde gevels met gepotdekselde delen en de schitterende rieten kap. De stijlvolle woning oogt robuust dankzij de royale dakoverstekken en de donkere belijning.

Naast de woning is een royaal bijgebouw gerealiseerd. Dit luxe gebouw kan voor meerdere doeleinden worden ingezet, bijvoorbeeld als gastenverblijf.

Over Villa Hendrik-Ido-Ambacht

Villa Hendrik-Ido-Ambacht is een op maat ontworpen royale villa dat geheel aan de wensen van onze opdrachtgever voldoet. Het eindresultaat is een combinatie van landelijke- en moderne stijlinvloeden. De prachtige rieten kap matcht heel natuurlijk met de witte gevels met donkere accenten. Deze exclusieve Livingstone villa heeft een imposante uitstraling en staat garant voor veel woongenot.

De ervaringen
van onze klanten

Wanneer u voor Livingstone kiest, kiest u voor persoonlijke contact, kwaliteit en een ontspannen bouwproces. Livingstone neemt alleen genoegen met het beste voor u én uw woning. En dat is terug te zien in onze villa’s. Benieuwd naar onze gerealiseerde woningen en de ervaringen van de trotse eigenaren van deze droomvilla’s? Lees hun verhalen en kom erachter waarom bouwen met Livingstone de beste keuze is.

"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken"
Villa Leidschendam
Lees meer
"We wilden niets standaard"
Villa Hellevoetsluis
Lees meer
"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning"
Villa Wateringen
Lees meer
"Onze woning is precies zo geworden zoals wij dat wilden"
Villa Naarden
Lees meer
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen"
Villa Zeist
Lees meer
"Het was leuk om met de moodboard creator van Livingstone aan de slag te gaan"
Villa De Kwakel
Lees meer

Waarom Livingstone?

Livingstone brengt de wereld van architectuur en woningbouw samen. Zo heeft u één partij die alles voor u verzorgt. Wij ontwerpen uw boerderijwoning met onze architecten en voorzien de volledige bouw met onze bouwpartners. U wordt tijdens het bouwproces volledig ontzorgd. 

1

Een woning volledig op maat ontworpen

Alle woningen van Livingstone worden 100% op maat gemaakt. Bekijk vier volledig ingerichte modelwoningen op ons inspiratieplein in Breda.

2

Volledige ontzorging

Livingstone is uw adviseur, architect, kopersbegeleider en bouwpartner in één. We ontzorgen u volledig bij het realiseren van uw ideale jaren ‘30 woning. Van de eerste schets tot en met de uiteindelijke oplevering.

3

Vaste bouwpartners

Livingstone realiseert samen met vaste, lokale aannemers unieke woningen in heel Nederland.

Over Livingstone

Livingstone is uw architect en bouwpartner voor het realiseren van uw droomvilla. Ons team van ervaren architecten helpt u bij het kiezen van een kavel en het ontwerpen van uw droomwoning. We beschikken over een inspiratieplein in Breda met vier volledig ingerichte modelwoningen. Hier kunt u terecht voor een kennismaking en het opdoen van inspiratie voor uw toekomstige droomwoning. 

Veelgestelde vragen

Wat kost een boerderijwoning?

De kosten van een boerderijwoning hangen af van uw woonwensen. Na het oriëntatiegesprek komt er een vervolgafspraak. Hierin presenteren wij het eerste ontwerp en een gerichte prijsindicatie. Dit is een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat is een boerderijwoning?

Een boerderijwoning is een prachtige landelijke woning. Kenmerkend aan de woonstijl zijn de klassieke elementen van een historische boerderij. Denk aan roeden, luiken, een rieten kap of een kap met keramische pannen.

Kenmerken van een boerderijwoning

Hoe ziet het bouwproces eruit?

Tijdens een vervolgafspraak presenteren onze architecten het woonontwerp. Dit voldoet aan alle eisen van de kavel en uw persoonlijke woonwensen. U wordt vervolgens gekoppeld aan een kopersbegeleider die gedurende het bouwproces voor u klaar staat. De bouw van uw woning gaat starten. Bekijk het hele volledige proces hier.

Ons bouwproces

Zijn de woningen van Livingstone Energieneutraal?

Alle villa’s bij Livingstone worden volledig naar wens ontworpen. Onze architecten houden bij het ontwerp rekening met de norm Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Tijdens een persoonlijk gesprek krijgt u advies over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen, zoals een warmtepomp, het aantal zonnepanelen, isolatie en overige. Uiteraard bent u vrij om hier wel of niet voor te kiezen.

Hoe kan ik een eigen woning bouwen?

Een huis bouwen start met het maken van het ontwerp. Als u een woning laat bouwen door Livingstone gaat u eerst in gesprek met een van onze architecten. We zullen dan eerst uw specifieke ideeën bespreken. Wij zorgen dat uw toekomstige droomvilla aan al uw persoonlijke wensen voldoet en daarnaast ook past binnen de regelgeving op uw kavel.