Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

De Landerij van Rijsoord

Heerlijk landelijk wonen

De Landerij van Rijsoord is een ruim opgezet plan met een diversiteit aan appartementen en woningen, waaronder 16 bouwkavels. Gaat u hier uw droomhuis realiseren en heerlijk wonen in een prachtig natuurgebied met vele wandelroutes en recreatiemogelijkheden? De Landerij van Rijsoord is een waterrijke omgeving met veel aandacht voor groen, en bloemen-, speel- en plukweides.

Gaat u hier uw droomhuis bouwen? Onze architecten maken graag een woningontwerp op maat voor u, passend bij uw specifieke woonwensen en -ideeën. Laat u inspireren door onderstaande Livingstone woningen!

Wonen op een toplocatie

Landelijk wonen
16 bouwkavels
Natuurrijke omgeving
De Landerij van Rijsoord

De Landerij van Rijsoord is gelegen in de Zuid-Hollandse gemeente Ridderkerk. Een landelijke omgeving met veel ruimte voor water en natuur, waarin het heerlijk wonen is.

Gaat u uw droomhuis realiseren op één van de zestien bouwkavels?

 

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van de comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!