Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Energie besparen met de nieuwste duurzame installaties

Vanzelfsprekend voorzien we onze villa’s van de modernste technieken, ook op het gebied van duurzaamheid. Energie besparen is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw energiekosten.

Wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en hoe u extra energie kunt besparen, vertellen we in dit artikel. 

Standaard duurzame toepassingen

We zorgen ervoor dat uw droomhuis wordt voorzien van de nieuwste duurzame installaties en oplossingen. Denkt u hierbij aan een luchtwarmtepomp, zonnepanelen, goede isolatie en HR++ glas. 

De luchtwarmtepomp zorgt voor warm water, die onder andere wordt gebruikt voor de vloerverwarming van uw woning. Maar er is meer! Onze specialist installatie neemt alle mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid met u door.

Natuurlijk denken we ook met u mee over het plaatsen van de overige installaties van uw woning. Wat is de beste positie voor wandcontactdozen, waar komt de televisie enzovoort.

Energie besparen - zonnepanelen - Livingstone villabouw

Energie besparen: woning extra verduurzamen

Wilt u uw woning extra verduurzamen om zo nóg meer energie te besparen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we extra gevel- en dakisolatie en meer zonnepanelen plaatsen. 

Ook is het mogelijk om in plaats van voor dubbelglas, voor driedubbel glas te kiezen. Daarnaast kunnen we energie besparen door de kierdichtheid van de kozijnen te verbeteren.

Tot slot kunt u energie besparen met een zonneboiler. Een zonneboiler is een installatie die gebruikmaakt van de zonne-energie om water te verwarmen. Is er weinig of geen zonlicht? Dan zorgt de warmtepomp voor warm water.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Meer inspiratie opdoen over energie besparen?

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte inspiratievilla’s en talloze variaties in onder meer zonnepanelen, dakpannen, deuren, trappen en nog veel meer. Onze architecten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het bouwen van uw droomhuis. U bent van harte welkom!

Vraag nu alvast ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht