Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Huis laten bouwen? 3 redenen om voor Livingstone te kiezen


Een eigen huis laten bouwen, dat is iets wat u waarschijnlijk maar eens in uw leven doet. Best spannend! Dat begrijpen we bij Livingstone als geen ander. Bij ons wordt u vanaf de kennismaking op ons inspiratieplein in Breda tot de oplevering van uw woning bij dit leuke project betrokken. Zo weet u als toekomstige bewoner altijd hoe het met de bouw van uw villa gaat.

De reactie na oplevering van veel van onze opdrachtgever? “Nooit geweten dat zelf bouwen zo leuk kan zijn!” Bekijk meer ervaringsverhalen.

1. Architecten met jaren ervaring

Bij Livingstone zijn zes architecten en ontwerpers werkzaam. Een van hen zal uw huis ontwerpen. Omdat ze allen jaren ervaring hebben weten ze precies hoe ze uw woonwensen moeten vertalen naar een ontwerp op maat.

huis bouwen

We starten met een schetsontwerp wat uiteindelijk wordt uitgewerkt tot een volledig 3d ontwerp waarin diverse opties worden vastgelegd. Uiteraard wordt uw nieuwe woning ontworpen binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. 

2. Profiteer van het voordeel van een prefab casco

Livingstone bouwt geen standaard prefab woning, maar we maken wel gebruik van een prefab casco. En dat heeft zo z’n voordelen! Doordat een deel van uw woning, zoals het dak, de muren en vloeren, in een fabriek wordt gemaakt kunnen we uw woning veel sneller opleveren. 

Een Livingstone villa kan al in zestien weken gebouwd worden. Inclusief badkamer, schilderwerk en zelfs de aanleg van een tuin.

Villa

3. Onze specialisten en vaste partners regelen alles voor u

Doordat Livingstone werkt met vaste bouw- en woonconcept-partners kunnen we de bouw van uw woning heel efficiënt voorbereiden. In het woningontwerp nemen we bijvoorbeeld direct het ontwerp voor de keuken, badkamer en de tuin mee. U begrijpt dat dat gunstig is voor de doorlooptijd van de bouw! 

We werken daarnaast samen met een vaste partner die u helpt bij het verkrijgen van de juiste financiering en het tijdig aanleveren van de benodigde stukken. De specialisten van Livingstone regelen de rest. Zij begeleiden u bij het hele proces en zorgen onder andere dat de welstandscommissie uw ontwerp goedkeurt en dat alle vergunningen zijn geregeld. 

Huis bouwen

Onze bouwplaats-specialist checkt de kavel, neemt maatregelen voor nutsvoorzieningen, riolering en fundering.

Laat uw woondromen uitkomen!

Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit biedt u als opdrachtgever twee zekerheden, namelijk de afbouwwaarborg en de herstelwaarborg. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen droomhuis? Vraag ons inspiratieboek aan of bezoek het inspiratieplein in Breda.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag