Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

7 Kavels Haringhuizen

Heerlijk landelijk wonen in het groen, Livingstone kan dat realiseren

Onze architecten maken voor u graag een woningontwerp op maat, perfect passend bij uw persoonlijke woonwensen. Livingstone ontzorgt u volledig; vanaf de allereerste ontwerpschets tot en met het feestelijke moment van oplevering. Wij vinden het belangrijk dat u volop geniet van het bouwproces en daarom begeleiden en adviseren we u bij elke stap. Zo kunt u heel ontspannen de juiste keuzes maken op comfort- en afwerkingsniveau. Samen met onze interieurontwerpster en onze woonconceptpartners worden ook de ontwerpen voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, elektra en tuin op elkaar afgestemd, zodat u zeker weet dat alle aspecten van uw nieuwe woning samen een mooi geheel vormen.

Duurzaam bouwen en wonen

Een Livingstone woning is standaard uitgerust met een efficiënte en uiterst stille luchtwarmtepomp. Hiermee verwarmt én koelt u uw woning volledig elektrisch. Geheel gasloos dus!  Het spreekt voor zich dat uw villa goed geïsoleerd is en dat ook zonnepanelen in het woningontwerp zijn opgenomen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om u woning nog duurzamer te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw woning zo energiemogelijk te maken. Zo kunt u optimaal genieten van alle luxe en comfort die uw nieuwe woning u te bieden heeft. Welkom thuis!

Informatie over de 7 kavels in Haringhuizen

Plan Heeringhuusen biedt ruimte voor de bouw van een stolp, een schuurwoning, een hooibergwoning en vier vrijstaande woningen in traditionele stijl, ter versterking van de lintvorming in het dorp. De kavelverkoop is een buitenkans voor wie zijn droomhuis wil bouwen en de vrijheid, de rust en de ruimte van landelijk wonen wil ervaren nabij de gezellige marktstad Schagen.

De vrije woonkavels aan de Muggenburgerweg in het voormalige vissersdorp Haringhuizen variëren in grootte van bijna 1.000 m2 tot 1.600 m2. Elke kavel heeft minimaal twee parkeerplaatsen. Er wordt aan de achterzijde een nieuwe watergang gegraven. De kopers genieten van blijvend vrij uitzicht op het aangrenzende achterland. Naast wonen zijn aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven toegestaan, zoals accountant, makelaar, consultant, arts, therapeut of kunstenaar.

Haringhuizen – met zijn middeleeuwse Willibrorduskerk en dorpshuis De Oude Stal – telt nog geen 200 inwoners. De te bouwen woningen op de vrije kavels bevinden zich in landelijk gebied, op korte afstand van alle voorzieningen in Schagen. Van scholen, kinderopvang, huisartsen en zorginstellingen tot het winkelrondje Schagen met het winkelcentrum Makado Center, horecagelegenheden, sportverenigingen en cultureel-maatschappelijke voorzieningen als een zwembad, bioscoop, theater en musea. Het OV-knooppunt en NS-station Schagen ligt op schootsafstand. Amsterdam en Haarlem zijn binnen het uur met de auto en trein bereikbaar. Het strand, de zee, de duinen en de bollenvelden liggen om de hoek.

De kavels op het voormalige agrarische perceel van boerenbedrijf Kooijman worden bouw- en woonrijp opgeleverd. De prijzen van de vrije woonkavels zijn afhankelijk van de ligging en de oppervlakte en beginnen vanaf € 439.000, vrij op naam.

Om in aanmerking te komen voor een vrije kavel in plan Heeringhuusen, kunnen geïnteresseerden vanaf 30 juni het inschrijfformulier invullen op de website www.bouwkavelsharinghuizen.nl. Hier is meer informatie te vinden. Voor vragen kunt u ook mailen naar info@bouwkavelsharinghuizen.nl. Of neem direct contact op met verkoopmakelaar De Gebouwheer, Hans Blaauw (0224 – 299 656) of projectleider Jan Bouwes (06 – 53439711).

De getoonde impressies op deze pagina zijn woningontwerpen van Livingstone. Deze ontwerpen zijn niet afgestemd op het beeldkwaliteitsplan geldend op de kavels.

Wonen op een toplocatie in een landelijke omgeving

7 vrije kavels
vrij uitzicht
wonen in het groen
Locatie bouwkavels

De 7 vrije bouwkavels in Haringhuizen zijn gelegen in een groene, natuurrijke omgeving. Hier is het heerlijk genieten van alle rust en ruimte, met de alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in optie of bezit? Dan is de volgende stap: een woning bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!