Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

De Bovendonken Hoeven

Wonen in De Bovendonken; een ideale omgeving voor natuurliefhebbers!

Onze architecten maken voor u graag een woningontwerp op maat, perfect passend bij uw persoonlijke woonwensen. Livingstone ontzorgt u volledig; vanaf de allereerste ontwerpschets tot en met het feestelijke moment van oplevering. Wij vinden het belangrijk dat u volop geniet van het bouwproces en daarom begeleiden en adviseren we u bij elke stap. Zo kunt u heel ontspannen de juiste keuzes maken op comfort- en afwerkingsniveau. Samen met onze interieurontwerpster en onze woonconceptpartners worden ook de ontwerpen voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, elektra en tuin op elkaar afgestemd, zodat u zeker weet dat alle aspecten van uw nieuwe woning samen een mooi geheel vormen.

Duurzaam bouwen en wonen

Een Livingstone woning is standaard uitgerust met een efficiënte en uiterst stille luchtwarmtepomp. Hiermee verwarmt én koelt u uw woning volledig elektrisch. Geheel gasloos dus!  Het spreekt voor zich dat uw villa goed geïsoleerd is en dat ook zonnepanelen in het woningontwerp zijn opgenomen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om u woning nog duurzamer te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw woning zo energiemogelijk te maken. Zo kunt u optimaal genieten van alle luxe en comfort die uw nieuwe woning u te bieden heeft. Welkom thuis!

Wonen in De Bovendonken; een ideale omgeving voor natuurliefhebbers!

9 bouwkavels
wonen in een natuurrijke omgeving
de gezelligheid van grote steden vlakbij
Locatie De Bovendonken

Aan de westrand van het Brabantse dorp Hoeven komen 9 bouwkavels beschikbaar voor de realisatie van uw droomhuis! Wonen in Hoeven betekent heerlijk wonen in een natuurrijke omgeving met de gezelligheid van grote steden als Breda en Roosendaal vlakbij.

Wonen in De Bovendonken; een ideale omgeving voor natuurliefhebbers!

Wonen in Hoeven, betekent wonen in een dynamische omgeving. Het dorp is voornamelijk bekend vanwege het zwemparadijs, maar daarnaast zijn er nog veel andere recreatiemogelijkheden. De ligging van de De Bovendonken is gunstig te noemen. Het is een ideale omgeving voor sportliefhebbers, er zijn veel wandel- en fietsroutes in de omgeving. Ook natuurgebied Pagnevaart is eenvoudig te bereiken. Hier is het heerlijk wandelen en fietsen op de diverse uitgestippelde routes.

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in De Bovendonken? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!