Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

De Landerij van Rijsoord – Ridderkerk

Landelijk wonen tussen weiden, waarden en gaarden.

Landelijk wonen tussen weiden, waarden en gaarden. Dit uitgestrekte plan biedt plaats aan maar liefst 76 milieuvriendelijke woningen en bouwkavels zonder gasaansluiting.

Het aanbod omvat 4 bouwkavels die allemaal harmonieus opgaan in het omliggende landschap.

Naast het verschaffen van woonruimte aan diverse doelgroepen, zal dit project ook uitgroeien tot een prachtig gebied voor wandelingen en recreatie. Het zal gekenmerkt worden door overvloedig water, groen, bloemenweiden, speelplekken en plukweides.

“De Landerij van Rijsoord” zal binnenkort worden beschouwd als een van de meest schilderachtige woongebieden in de regio.

Wonen op een toplocatie tussen weiden, waarden en gaarden.

4 vrije kavels
Prachtig gebied voor wandelingen en recreatie
Schilderachtig woongebied
Locatie bouwkavels

De 4 vrije bouwkavels in Ridderkerk zijn gelegen in een groene, natuurrijke omgeving. Hier is het heerlijk genieten van alle rust en ruimte. Middenin een mooi wandel– en recreatiegebied met veel water, groen en bloemen-, speel- en plukweides.

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in optie of bezit? Dan is de volgende stap: een woning bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!