Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

De Landerij van Rijsoord

Heerlijk landelijk wonen

De Landerij van Rijsoord is een ruim opgezet plan met een diversiteit aan appartementen en woningen, waaronder 16 bouwkavels. Gaat u hier uw droomhuis realiseren en heerlijk wonen in een prachtig natuurgebied met vele wandelroutes en recreatiemogelijkheden? De Landerij van Rijsoord is een waterrijke omgeving met veel aandacht voor groen, en bloemen-, speel- en plukweides.

Gaat u hier uw droomhuis bouwen? Onze architecten maken graag een woningontwerp op maat voor u, passend bij uw specifieke woonwensen en -ideeën. Laat u inspireren door onderstaande Livingstone woningen!

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één straks van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in de Landerij van Rijsoord? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wie droomt daar niet van?  Onze experts helpen u graag die droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Ze begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Wonen op een toplocatie

Landelijk wonen
16 bouwkavels
Natuurrijke omgeving
De Landerij van Rijsoord

De Landerij van Rijsoord is gelegen in de Zuid-Hollandse gemeente Ridderkerk. Een landelijke omgeving met veel ruimte voor water en natuur, waarin het heerlijk wonen is.

Gaat u uw droomhuis realiseren op één van de zestien bouwkavels?

 

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!