Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Groenpoort: vrije kavels De Tuinen – Veenendaal-oost

Landelijk wonen tussen weiden, waarden en gaarden.

Het noordelijk en laatste wijkdeel van Veenendaal-oost heet Groenpoort. Hier staat groen centraal in al haar facetten en bouwen we samen met bewoners aan een fijne en duurzame woonomgeving.

Natuurrijk en ontspannen
In Groenpoort worden in het najaar van 2023 vanaf 26 oktober de eerste 11 van de in totaal 31 vrije kavels te koop aangeboden. Deze kavels, die in grootte varieren van circa 410 – 690 m2, komen langs de Dragonderweg te liggen in De Tuinen, aan de zuidoostkant van Groenpoort.

De woongaarden van Veenendaal-oost

11 vrije kavels
Groen en blauw in Groenpoort
Langs de singel is het heerlijk wandelen
Verkoop vrije bouwkavels Groenpoort

Binnenkort gaan de eerste 11 vrije kavels in Groenpoort in de verkoop. Deze kavels, variërend in grootte van ongeveer 410 tot 696 vierkante meter, bevinden zich langs de Dragonderweg in De Tuinen, aan de zuidoostkant van Groenpoort.

Start verkoopdatum:
26 oktober 2023 van 17.30 tot 19.30 uur
i-centrum Veenendaal-oost, gelegen aan Van Essenlaan 1 in Veenendaal.

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in optie of bezit? Dan is de volgende stap: een woning bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!