Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

2 Kavels beisterveldenweg – Bergeijk

Livingstone bouwt uw droomvilla in Bergeijk

Bent u zich aan het oriënteren of bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in optie of bezit? Livingstone bouwt voor uw droomvilla op maat en ontzorgt u hierin volledig; vanaf de allereerste ontwerpschets tot en met het feestelijke moment van oplevering. Wij vinden het belangrijk dat u volop geniet van het bouwproces en daarom begeleiden en adviseren we u bij elke stap. Zo kunt u heel ontspannen de juiste keuzes maken op comfort- en afwerkingsniveau.

Samen met onze interieurontwerpster en onze woonconceptpartners worden ook de ontwerpen voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, elektra en tuin op elkaar afgestemd, zodat u zeker weet dat alle aspecten van uw nieuwe woning samen een mooi geheel vormen.

Neem contact met ons op of download ons inspiratieboek, en laat u inspireren door onze mogelijkheden voor het realiseren van uw nieuwe thuis.

Meer verkoopinformatie vind u op de website van de makelaar:De getoonde impressies op deze pagina zijn woningontwerpen van Livingstone. Deze ontwerpen zijn niet afgestemd op het beeldkwaliteitsplan geldend op de kavels.Bouwen met Livingstone

Begeleiding bij elke stap
Onbezorgd genieten van de bouw van uw droomhuis
Een transparant en goed beeld van de kosten
Royale bouwkavels op een mooie locatie

Aan de Beisterveldenweg liggen deze bouwkavels voor het bouwen van uw droomwoning met bijgebouw. De Beisterveldenweg is gelegen tussen de Hooge Berkt en De Kattenberg

Deze bouwkavels zijn gelegen in het bestemmingsplan “Hooge Berkt II Bergeijk”.

De maatvoeringen van de woningen bedragen goothoogte maximaal 7 meter en bouwhoogte maximaal 12 meter. De maatvoeringen voor bijbehorende bouwwerken bedragen goothoogte maximaal 3,3 meter en bouwhoogte maximaal 5,5 meter.

De bouwkavels zijn gelegen aan de rand van het uitbreidingsplan “Hooge Berkt II” kort nabij de basisschool Beistervelden en natuur. Het centrum van Bergeijk ligt eveneens op korte afstand en via de recent aangelegde Diepveldenweg is er een vlotte verbinding naar de A67 Eindhoven-Antwerpen. De kosten koper bestaan uit de notariskosten en overdrachtsbelasting (10,4 %) en dus geen 21 % BTW.
Voor meer informatie kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Meer informatie of inschrijven

Wilt u meer informatie over de vrije kavels aan de Beisterveldenweg te Bergeijk? Neem contact op met de makelaar Hennie Kunnen

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in Bergeijk? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!