Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Lewieze – Stramproy

Comfortabel wonen in een prachtige omgeving. Natuurlijk Stramproy.

Bent u op zoek naar een ruime bouwkavel in de Midden-Limburgse gemeente Weert? Ter hoogte van de Veldstraat 73, tussen de Crixstraat en de Boschstraat wordt een compleet nieuw en prachtig woongebied gerealiseerd. Groottes van de kavels starten vanaf 655 m².

Meer informatie over dit project is te vinden op de projectwebsite van de makelaar.

Bent u reeds in het bezit van een bouwkavel van dit nieuwbouwproject Lewieze – Stramproy?

De volgende fase omvat het bouwen van een huis dat perfect aansluit bij al uw wensen. Livingstone staat aan uw zijde gedurende het gehele proces, zodat u zorgeloos kunt genieten van de realisatie van uw droomhuis. Vanaf de initiële schets tot aan de feestelijke oplevering van uw eigen, ongeëvenaarde droomvilla. Welkom thuis!

Neem contact met ons op of download ons inspiratieboek, en laat u inspireren door onze mogelijkheden voor het realiseren van uw nieuwe thuis.Gerealiseerde projecten van Livingstone

Een eigen huis bouwen? Dat vereist de nodige voorbereiding. Livingstone helpt u hier graag bij. Laat uzelf alvast inspireren door een selectie van onze unieke, op maat gemaakte woningen.Natuurlijk wonen in Stramproy

8 vrije kavels
Aan de rand van uitgestrekte natuurgebieden
Alle voorzieningen binnen 15 minuten bereikbaar
De bouwkavels

Plan Lewieze ligt aan de grens van uitgestrekte natuurgebieden waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Duidelijke wandel- en fietsroutes voeren je langs de mooiste plekjes in bossen, heide, zandverstuivingen en langs weilanden, beekjes en kanalen.

Op 10 – 15 minuten rijden met de auto ben je in Weert, op de A2 of het Belgische Maaseik.

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Behoort u tot de bevoorrechten met een gereserveerd bouwperceel van dit project of al in bezit daarvan? Dan is de volgende stap de realisatie van een huis dat aan al uw wensen voldoet.

Livingstone staat aan uw zijde gedurende dit hele proces, zodat u zorgeloos kunt genieten van de bouw van uw droomhuis. Vanaf de keuze van het perceel en de allereerste schets tot aan de feestelijke oplevering van uw unieke droomvilla.

Neem contact met ons op, en laat u inspireren door onze mogelijkheden voor het realiseren van uw nieuwe thuis.

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!