Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Loof – Vught

Heerlijk wonen in de natuur

Droomt u van een woning in project Loof te Vught? Onze architecten maken voor u graag een woningontwerp op maat, perfect passend bij uw persoonlijke woonwensen. Vanaf de allereerste ontwerpschets tot en met het feestelijke moment van oplevering wordt u bij Livingstone volledig ontzorgd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u volop kunt genieten van het gehele bouwproces. Daarom begeleiden en adviseren we u bij elke stap. Zo kunt u heel ontspannen de juiste keuzes maken op het gebied van comfort en afwerking. Samen met onze interieurontwerpster, onze woonconceptpartners worden ook de ontwerpen voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, elektra en tuin op elkaar afgestemd. Zo weet u zeker dat alle aspecten van uw nieuwe woning samen een mooi geheel vormen en het eindresultaat daadwerkelijk uw droomhuis wordt!

Duurzaam bouwen en wonen

Livingstone heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een Livingstone woning is dan ook standaard uitgerust met een efficiënte en uiterst stille luchtwarmtepomp. Hiermee verwarmt én koelt u uw woning volledig elektrisch. Geheel gasloos dus!  Het spreekt voor zich dat uw nieuwe villa goed geïsoleerd is en dat ook voldoende zonnepanelen in het woningontwerp zijn opgenomen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om u woning nog duurzamer te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Zo kunt u optimaal genieten van alle luxe en comfort die uw nieuwe woning u te bieden heeft. Welkom thuis!

Wonen op een toplocatie

18 bouwkavels
wonen in een natuurrijke omgeving
vlakbij 's-Hertogenbosch
Locatie Loof Vught

De 18 bouwkavels van nieuwbouwproject Loof in Vught zijn gelegen in een natuurrijke omgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik. Een echte toplocatie voor uw nieuwe thuis!

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in Vught? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw persoonlijke woonwensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!