Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+


Magnoliahof – Weesp

In Weesp heeft u een unieke kans om zelf uw droomhuis te realiseren. In Magnoliahof Weesp, in de nieuwbouwwijk Weespersluis, zijn 6 kavels te koop variërend in grootte tussen de 500 m2 en 650 m2.

Wonen in Magnoliahof; een ideale omgeving voor natuurliefhebbers!

Weespersluis is gelegen in de Weesp, een historisch vestingstadje in de gemeente Amsterdam. Weespersluis is nog volop in ontwikkeling met veel aandacht voor groen, water en een grote variëteit aan woningen. Ook zijn er voldoende voorzieningen op het gebieden van openbaar vervoer, scholen, sport, winkels en horeca. In de nabije omgeving zijn drie stadsparken en is er een strandje aan de Gouw, dus voldoende recreatiemogelijkheden. Kortom, wonen in Magnoliahof betekent heerlijk wonen in de prachtige natuur met het stadsleven om de hoek.

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één straks van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel binnen het project Magnoliahof? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wie droomt daar niet van?  Onze experts helpen u graag deze droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een eerste schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de betreffende gemeente. Ze begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw nieuwe thuis. Vanaf de de keuze voor uw kavel en allereerste woningschets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas