Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+


Park 16hoven

Park 16Hoven is Rotterdams nieuwste stadswijk. De wijk biedt een exclusief woonmilieu voor mensen die houden van een ruimte, luxe, bijzondere architectuur en toch dicht bij de binnenstad willen wonen. De wijk heeft een grote variatie in woningtypen en sferen. Ook zijn er verschillende kavels beschikbaar. Hier kunt u naar eigen inzicht uw droomhuis bouwen. Park 16Hoven wordt in verschillende fases ontwikkeld en gebouwd. De eerste 12 kavels zijn reeds verkocht, maar aan de planning voor de volgende loting wordt gewerkt.

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone bouwt de villa van uw dromen!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in de wijk Rietzoom van Park Zestienhoven ? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wie droomt daar niet van?  Onze experts helpen u graag die droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een eerste schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. We begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u niet in aanmerking gekomen voor een bouwkavel in Park 16hoven, bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland.

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas