Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Unieke bouwkavels Goudse Rijweg – Boskoop

Livingstone bouwt uw droomvilla in Boskoop

Bent u zich aan het oriënteren of bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in optie of bezit? Livingstone bouwt voor uw droomvilla op maat en ontzorgt u hierin volledig; vanaf de allereerste ontwerpschets tot en met het feestelijke moment van oplevering. Wij vinden het belangrijk dat u volop geniet van het bouwproces en daarom begeleiden en adviseren we u bij elke stap. Zo kunt u heel ontspannen de juiste keuzes maken op comfort- en afwerkingsniveau.

Samen met onze interieurontwerpster en onze woonconceptpartners worden ook de ontwerpen voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, elektra en tuin op elkaar afgestemd, zodat u zeker weet dat alle aspecten van uw nieuwe woning samen een mooi geheel vormen.

Neem contact met ons op of download ons inspiratieboek, en laat u inspireren door onze mogelijkheden voor het realiseren van uw nieuwe thuis.

Meer verkoopinformatie vind u op de website van de makelaar:De getoonde impressies op deze pagina zijn woningontwerpen van Livingstone. Deze ontwerpen zijn niet afgestemd op het beeldkwaliteitsplan geldend op de kavels.Bouwen met Livingstone

Begeleiding bij elke stap
Onbezorgd genieten van de bouw van uw droomhuis
Een transparant en goed beeld van de kosten
Unieke bouwkavels te koop aan de Goudse Rijweg te Boskoop

Aan deze typische Boskoopse weg met karakteristieke woningen en boomkwekerijen kunt u nu het huis van uw dromen realiseren!

In het bestemmingsplan ‘Goudse Rijweg 149 en 151a’ zijn op deze locatie in totaal 10 verschillende bouwkavels ontstaan. De kavels variëren in kadastrale grootte van 480m² tot ca. 721m². De kavels worden bereikbaar via een eigen inrit die aansluit op de openbare weg Goudse Rijweg.

De nieuw te bouwen woningen zijn omgeven door water en groen, maar liggen niet afgelegen. De bouwpercelen liggen aan de rand van de bebouwde kern van Boskoop. Het centrum van Boskoop ligt op slechts 10 fietsminuten afstand.

Boskoop ligt midden in het “groene hart” en maakt deel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het karakteristieke dorp Reeuwijk en de Reeuwijkse plassen liggen op fietsafstand van Boskoop. Ook zijn er voldoende voorzieningen aanwezig zoals sportverenigingen, een gezellig dorpskern met diverse winkels en horeca. Boskoop is door de goede bereikbaarheid van de uitvalswegen N207, N11 en A12 gunstig gelegen ten opzicht van steden als Leiden, Gouda, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Meer informatie of inschrijven

Wilt u meer informatie over de vrije kavels aan Goudse Rijweg te Boskoop? Neem contact op met de makelaar Van der Sijs

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in Boskoop? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!