Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Vijverlaan 5 – Waakwijk

Heerlijk wonen omring door groen en water.

Droom je van een eigen huis bouwen? Omringd door groen en water? Vlakbij de Loonse en Drunense Duinen? In een omgeving waar water de sfeer bepaalt? Dan hebben wij wellicht nog een kavel voor u beschikbaar.

Kavel 3 gelegen aan de Vijverlaan 5. Het is een kavel van ca. 864 m² met een koopsom van € 453.500,- vrij op naam. De kosten voor het aansluiten op het Warmtenet van Eteck zitten in de koopsom inbegrepen. De kosten voor het aansluiten op elektra en water zijn voor u eigen rekening.

Voor de woonwijk Akkerlanen zijn diverse documenten opgesteld, waarin regels zijn opgenomen met betrekking tot het bouwen en de uitstraling. deze regels staan omschreven in het bestemmingsplan Akkerlanen en het beeldkwaliteitsplan. Meer informatie is terug te vinden op de website van de Akkerlanen.Spelregels / Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van de kavel

Er mag één vrijstaande woning op de kavel worden gebouwd, welke inclusief aan- en bijgebouwen binnen het bouwvlak van het bestemmingsplan gebouwd moet worden.

Het gebruik van woningen en bijgebouwen voor beroepsmatige activiteiten en bedrijfsmatige activiteiten in de vorm van dienstverlening aan huis is toegestaan op een maximum van 30 m2 bruto vloeroppervlak van de hoofdmassa per woning. Middels een binnenplanse afwijking kan onder voorwaarden medewerking worden verleend aan maximaal 50 m2.

Afstand van de hoofdmassa tot aan de voorste perceelsgrens varieert volgens de bestemmingsplan tekening, maar is in nagenoeg alle gevallen 5 meter. De hoofdmassa mag uitsluitend in en/of achter de gevellijn worden gebouwd, waarbij de voorkant van de hoofdmassa minimaal 50 % in de gevellijn moet worden gebouwd welke gerelateerd is aan de voorkant hoofdmassa.

De diepte van de hoofdmassa mag maximaal 14 m bedragen. De breedte van de hoofdmassa mag maximaal 10 m, of breder tot maximaal 15 m in welk geval de minimale afstand tot de zijdelingse perceelsgrens aan beide zijden gezamenlijk in gelijke mate toeneemt met de grotere breedte van de woning

Maximale goothoogte woning met kap : 7 m. Maximale bouwhoogte woning met kap: 11 m; maximale bouwhoogte woning met plat dak: 10 m

De dakhelling van de hoofdmassa vanaf de goothoogte bij de woningen met kap mag niet meer dan 60 graden bedragen.

Bijgebouwen en aan- of uitbouwen moeten gesitueerd worden achter de gevellijn en in het bebouwingsgebied te worden geplaatst; bijbehorende bouwwerken dienen ten minste 5 meter uit de grens met de bestemming Water te worden geplaatst.

De totale diepte van de hoofdmassa met de daaraan aangebouwde bijbehorende bouwwerken , te meten van de voorkant van de hoofdmassa mag gezamenlijk maximaal 22 m bedragen.

Maximale oppervlakte, goot- en bouwhoogtes van de bijgebouwen, overkappingen en aan- of uitbouwen van de woningen zijn uitgebreid in het bestemmingsplan omschreven.

Bouwhoogte van overige erf- en terreinafscheidingen achter de gevellijn is maximaal 2,2 m en vóór de gevellijn maximaal 1 m.

De maximale breedte van steigers/vlonders bedraagt 50% van de kavelbreedte.

Ondergronds mag tevens worden gebouwd en is alleen toegestaan achter de gevellijnen met een oppervlakte van maximaal de hoofdmassa en bijbehorende bouwwerken met een verticale diepte van maximaal 3,5 m.

Het is verplicht minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein te realiseren en in stand te houden; bij aan huis gebonden beroep en/of bedrijf dienen hiervoor noodzakelijke parkeervoorzieningen te worden gerealiseerd.

Maximaal één inrit per kavel met een breedte van minimaal 5 m. Plaats inrit nader te bepalen door koper.

Kleurgebruik: kleurrijk palet van aardetinten voor bakstenen is de drager.Akkerlanen: het Venetië in Waalwijk

1 vrije kavel
Wonen in een prachtige omgeving
Omringd door groen
De bouwkavel

Kavel 3 gelegen aan de Vijverlaan 5. Het is een kavel van ca. 864 m² met een koopsom van € 453.500,- vrij op naam. De kosten voor het aansluiten op het Warmtenet van Eteck zitten in de koopsom inbegrepen. De kosten voor het aansluiten op elektra en water zijn voor u eigen rekening.

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in optie of bezit? Dan is de volgende stap: een woning bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de keuze voor een kavel en de allereerste schets tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla.
Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!