Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Zanderij Zuid – Castricum

Livingstone bouwt uw droomvilla op maat

Bent u op zoek naar een ruime bouwkavel in het Noord-Hollandse dorp Castricum? Aan de zuidkant van het project ‘Zanderij Zuid’ bevinden zich aan de rand van de Kramersweg 8 riante woonkavels. Aan het Slingerpad kunt u straks uw eigen droomwoning realiseren.

Zes percelen bieden de kans om een vrijstaand huis te bouwen, terwijl twee percelen de mogelijkheid bieden om samen een twee-onder-een-kapwoning te realiseren.

Meer informatie over dit project is te vinden op de website van de makelaar

Bent u reeds in het bezit van een bouwkavel in Zanderij Zuid?

Livingstone bouwt uw droomvilla op maat en ontzorgt u volledig, van ontwerp tot oplevering. We begeleiden en adviseren u bij elke stap, inclusief interieur, keuken, badkamer, haard, elektra en tuin, zodat uw nieuwe woning perfect bij elkaar past.

Neem contact met ons op of download ons inspiratieboek, en laat u inspireren door onze mogelijkheden voor het realiseren van uw nieuwe thuis.Gerealiseerde projecten van Livingstone

Een eigen huis bouwen? Dat vereist de nodige voorbereiding. Livingstone helpt u hier graag bij. Laat uzelf alvast inspireren door een selectie van onze unieke, op maat gemaakte woningen.Realiseer uw droomvilla in Castricum

Maak deel uit van de rijke dorpsgeschiedenis
Een levendig dorpscentrum
Een prachtig natuurlijke omgeving
De bouwkavels

Deze verkoop betreft 8 ruime woonkavels aan de zuidkant van het project, gelegen aan de rand van de Kramersweg in Castricum. Langs het Slingerpad is het mogelijk om zes vrijstaande woningen en twee twee-onder-een-kapwoningen te realiseren.

Castricum kent een rijke geschiedenis, met archeologische vondsten, waaronder resten van een Romeinse nederzetting. Het dorp heeft een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden, evenals jaarlijkse evenementen zoals een zomermarkt, de Traditionele Groenbeurs en het Uit je Bak festival.

Over het geheel genomen maakt de historie, levendigheid en natuurlijke omgeving van Castricum het tot een aantrekkelijke woonlocatie.

In het bezit van een bouwkavel?
Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Behoort u tot de bevoorrechten met een gereserveerd bouwperceel van dit project of al in bezit daarvan? Dan is de volgende stap de realisatie van een huis dat aan al uw wensen voldoet.

Livingstone staat aan uw zijde gedurende dit hele proces, zodat u zorgeloos kunt genieten van de bouw van uw droomhuis. Vanaf de keuze van het perceel en de allereerste schets tot aan de feestelijke oplevering van uw unieke droomvilla.

Neem contact met ons op, en laat u inspireren door onze mogelijkheden voor het realiseren van uw nieuwe thuis.

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van het comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!